Arslanlıspor “Vira Bismillah” dedi

Arslanlıspor “Vira Bismillah” dedi

Arslanlıspor açılışını görkemli bir şekilde gerçekleştirdi.

 
Mazisiyle Nazilli’nin en köklü kulüplerinden biri olan Arslanlıspor, yeni sezon açılışı gerçekleştirdi. 
Arslanlı halı saha tesislerinde gerçekleştirilen açılış törenine Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Belediyespor Başkanı Erdoğan Eker ve çok sayıda yeşil beyazlı taraftar katıldı. Arslanlıspor A takımının ve genç takımının hazır bulunduğu sezon açılışında dualar eşliğinde kurban kesildi. Kesilen kurban sonrası oyuncuların alnına sezonun sakatlıksız ve başarılarla geçmesi adına kan değdirildi. 
“Arslanlıspor’u şampiyon yapacağız”
Açılışta konuşan Alıcık Arslanlıspor’un bu sezon başarılı olacağına inandığını kaydetti. Amatöre her zaman destek olduklarını ve olmaya devam edeceklerini ifade eden Alıcık, “Burası benim hanımımın memleketi. Bunun yanında belediyemize ait bir mahalle. Biz elimizden geleni yapacağız. Sizde elinizden geleni yapın bu takımı bu sene şampiyon yapalım.” dedi.
Eker’den Alıcık’a Övgü
Arslanlıspor’u 1979 yılından beri bildiğini ve takip ettiğini belirten Nazilli Belediyespor Başkanı Erdoğan Eker, “Arslanlı’lı kardeşlerimiz bir kere daha samimiyetlerini burada dile getirmişler. Spor’a olan sevgisini dile getirmişler. Astığınız pankartta Haluk Alıcık Başkan yazmışsınız. Belediye başkanı yazmamışsınız. Bu çok hoşuma gitti Haluk Alıcık, sadece bir belediye başkanı değil, Aydın sporunun başkanıdır. Böyle adlandırdığınız için size teşekkür ediyorum. Başarılarınızı diliyorum.” İfadelerini kullandı. Yeşil beyazlı futbolcular, törenin ardından Beyerlispor ile oynayacakları hazırlık karşılaşması için Sanayi Sahası’na geçti.

HABER:ENGİN KOCAMAN

HABER EDİTÖRÜ:EGEHAN ERKÜN

img_7539.jpg

img_7550.jpg

img_7558.jpg

img_7560.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.