Arslanlıspor’dan hakem isyanı

Arslanlıspor’dan hakem isyanı

Aydın 2. Amatör 1. Grupta mücadele veren Arslanlıspor, geçtiğimiz hafta sonu oynadığı maçta İsabeyli Şırlanspor’a 3-1 yenilirken, karşılaşmanın orta hakeminin verdiği kararların yankıları sürüyor.

Hak etmedikleri bir mağlubiyet aldıklarını ve haklarının yenildiğini kaydeden Arslanlıspor Başkanı Hakan Tekeoğlu, Futbolu güzelleştirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Taraftarlarımız tribün olmadığı halde traktör römorkunda bizleri destekliyor fakat bir hakem gelip 35’nci dakikada çift sarıdan bir oyuncumuzu atıyor. Hakemleri değil futbol konuşmak istiyoruz” diyerek isyan etti. 

“Hakem art niyetliydi” 

Tekeoğlu açıklamasında; “5’te 5 yapan bir takım nasıl durdurulur herkes gördü. Biz kimseden ayrılacak beklemiyoruz. Kimseye de ayrıcalık sağlanmasın. Geçen sene ligimiz Mayıs ayında bitti. Biz Ağustos ayından başlayarak bu senin hem kadro hem maddi yapılanma adına çalışmalara çok erken başladık. Bunun karşılığı olarak bu yıl şampiyon olmak hedefimizdi. Bu nedenle üst liglerde top oynayan ismi ve kalitesi belli olan en iyi isimleri takıma kazandırmak için çalışmalara başladık. Nitekim de istediğimiz kulübümüzde görmeyi arzuladığımız tüm futbolcular ile anlaşmaya varıp takıma kazandırdık. Lige çok iyi başladık. İlk 5 maçın 5’ini de kazanarak İsabeyli ile potaya girdik. 6. Maç olan İsabeyli maçının çok zor geçeğini biliyorduk. Futbolcuları buna göre hazırladık. Her şey çok iyiydi. Ta ki bir hakemin çıkıp böyle önemli bir maçta art niyetli kararlar vermesine kadar. Zaten maç detayına çok girmek istemiyorum. Gelenler izleyenler her şeyi açık ve net bir şekilde gördüler. Bizim bu tepkimiz büyük emekler harcayarak sahaya sürülen takımlara aynı oranda ve eşitlikte yaklaşmamalarından kaynaklanıyor. Bizler istiyoruz ki herkes emek harcıyor, çaba harcıyor, zaman ve maddiyat harcıyor. Kimse kimseyi kayırmasın, şampiyon olacak takım bırakın da bileğinin hakkıyla olsun. Bu hakemlerin bu tutumlarıyla lig böyle gitmez. Bırakın artık da herkes kendi yönünü kendisi tayin etsin. Unutulmasın ki rakibin de emeği var sahada. Bizim karşımızda mücadele eden takımın 11 tane oyuncusunun emeklerini, alın terine kimse gölge düşürmesin. Her zaman dediğimiz hakemler herkese eşit mesafede dursun, kimseyi kayırmasın. Bugün bizim canımız yandı. Çok feryat ettik kimse dikkate almadı. Yarın bir başka takım çıkıp feryat edecek bu böyle gidecek. Bunun önüne geçilsin sayın yetkililer. Hatalar elbette oluyor onlara sözümüz yok ama kasten, bilinçle çalınan düdüklere de bu saatten sonra tahammülümüz yok” dedi.

HABER: ENGİN KOCAMAN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.