Arsuz Kent Konseyi Çalışma Grupları Çalıştay Düzenliyor

Arsuz Kent Konseyi Çalışma Grupları Çalıştay Düzenliyor

Arsuz Kent Konseyi, Çalışma Grupları Çalıştayı’nı gerçekleştirecek.14 Çalışma grubu ve iki meclis grubu ile birlikte aktif olarak gönüllü çalışmak isteyen herkesi toplantıya davet eden Arsuz Kent Kons...

Arsuz Kent Konseyi, Çalışma Grupları Çalıştayı’nı gerçekleştirecek.

14 Çalışma grubu ve iki meclis grubu ile birlikte aktif olarak gönüllü çalışmak isteyen herkesi toplantıya davet eden Arsuz Kent Konseyi Genel Sekreteri Özlem Deveci, Arsuz’un geleceğine yön verecek projeleri fikir birliği içerisinde oluşturmak istediklerini belirterek, daha çok katılımın olması için halka toplantıya katılmaları konusunda çağrıda bulundu.

Hayata geçirilecek olan tüm projeleri toplumun tüm kesimleriyle beraber, Arsuz’un ihtiyaçları doğrultusunda belirlemek istediklerini ifade eden Özlem Deveci, “Arsuz Kent Konseyi Yönetimi olarak, halkın, sivil toplum kuruluşlarının, oda temsilcilerinin görüş ve önerilerini çok önemsiyoruz ve yönetim mekanizmasında ortak karar almak istiyoruz. Bu amaçla düzenleyeceğimiz ve önem verdiğimiz Arsuz Kent Konseyi Çalışma Grupları Çalıştayı’na proje üretmede etkin rol almak ve bu projelerin yetkili makamlara iletilmesine etkili çoğunluk olarak katılmak isteyen herkesi davet ediyoruz. Arsuz Kent Konseyi bünyesinde gönüllü olarak faaliyet gösteren İmar, Planlama/Peyzaj/Ulaşım, Yerel Ekonomi / Kalkınma, Turizm, Tarih, Kültür, Sanat, Sağlık, Tarım, Eğitim, Çevre Sağlığı/Koruma, Sosyal Yardımlaşma, Afet/Kriz, İnsan / Tüketici Hakları, Esnaf, Sanayi / Ticaret, Kentleşme/Kent Kültürü ve Gençlik / Spor gibi çalışma gruplarının temsilcileri ile birlikte yeni gönüllü üyelerimizle önemli bir görevi yerine getireceğimize yürekten inanıyorum” dedi.

Arsuz Kent Konseyi, Çalışma Grupları Çalıştayı, 14 Mayıs Perşembe günü saat 14.00’da Lion King Otel’de gerçekleştirilecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.