Asker Eğlencesinde Bıçakla Yaralamaya Tutuklama

Asker Eğlencesinde Bıçakla Yaralamaya Tutuklama

Samsun’da asker eğlencesinde bir kişinin darp edilerek bıçakla ağır yaralanmasıyla ilgili gözaltına alınan 4 kişiden 2’si tutuklandı.Olay, Canik ilçesi Karşıyaka Mahallesi’nde akşam saat 22.00 sıralar...

Samsun’da asker eğlencesinde bir kişinin darp edilerek bıçakla ağır yaralanmasıyla ilgili gözaltına alınan 4 kişiden 2’si tutuklandı.

Olay, Canik ilçesi Karşıyaka Mahallesi’nde akşam saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, asker eğlencesinde çıkan kavgada bıçaklı saldırıya uğrayan 24 yaşındaki Emre Z., 8 yerinden bıçaklanarak ağır yaralandı. 112 Acil Servis ekipleri tarafından özel bir hastaneye kaldırılan Emre Z., tedavi altına alındı. Canik İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekipleri bıçaklı saldırı olayını gerçekleştirdiği ileri sürülen 20 yaşındaki T.A.’yı yakalayarak gözaltına aldı. T.A., Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekiplerine teslim edildi. Cinayet Bürosu ekipleri yaptıkları araştırma sonucu bıçaklanan gencin darp edilmesi olayına karıştıkları ileri sürülen T.A.’nın kardeşi 23 yaşındaki T.A. ile B.D.(16) ve B.M.’yi (17) yakalayarak gözaltına aldı. Yaşları küçük olan B.D. ile B.M., Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildiler.

Bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edilen B.D. ve B.M., savcıya ifade verdikten sonra serbest bırakılırken, nöbetçi mahkemeye sevk edilen T.A. ve kardeşi T.A. ise tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi’ne gönderildiler.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.