Askeri helikopter düştü, çok sayıda şehit var

Askeri helikopter düştü, çok sayıda şehit var

Giresun’da bölgedeki karakollara bayramlaşmaya giden komutanların bulunduğu askeri helikopter, Tohumluk Yaylası’na düştü.

Düşen helikopterde bayramlaşmaya giden Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru ve eşiyle ile 8 askeri personel, 4 personel eşi ve 3 çocuk bulunuyordu. Giresun Belediye Başkanı'nın son dakika yaptığı açıklamada, iki albay, Tuğgeneral Mustafa Doğru'nun eşi ve bir asker eşi ve iki çocuğun hayatını kaybettiğini bildirdi. Enkaza ulaşan ekipler, 7 kişinin yaralı olduğunu iletti.

Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru ve eşi yanlarında Giresun İl Jandarma Komutanlığı'ndan görevlilerin de bulunduğu heyetle Alucra'ya bayramlaşmaya ve şehit ailesini ziyarete gitti. İçinde Tuğgeneral Doğru ile 2 albay, 2 binbaşı ve eşleriyle birlikte 15 kişinin bulunduğu helikopterin saat 17.30 sıralarında henüz bilinmeyen nedenle Alucra ve Yağlıdere ilçeleri arasındaki Tohumluk Yaylası'na düştüğü ihbarı geldi. Bölgeye arama kurtarma ekipleri ve ambulanslar sevk edildi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.