ASKİ, Kuyucak’ta su depolarını yeniliyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ) ekipleri Kuyucak’ta çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

ASKİ ekipleri, su depoları yenileme ve bakım çalışmalarının yanı sıra ilçede meydana gelen arızalara ise anında müdahale ediyor. Kuyucak’ın içme ve kullanım suyu ihtiyacını karşılayan ilçe genelindeki 60 su deposu hızla yenileniyor. Su depolarının bakımları su kesintisine yol açmadan titizlikle yapılıyor. Son olarak Dibek mevkii ve 5 Eylül mahallelerinde içme suyu deposu yenileme ve bakım çalışmaları tamamlandı. 5 Eylül Mahallesi’ndeki içme suyu deposunda yapılan bakım ve yenileme çalışması çerçevesinde içme suyunu depodan mahalleye taşıyan hatta eskiyen borular da yenilendi. 60 metre uzunluğundaki çalışma ile oluşabilecek muhtemel arızaların önüne geçilmiş oldu. Kuyucak’ta içme suyu depoları yenileme ve bakım çalışmalarının bu ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

ARIZALARA ANINDA MÜDAHALE

ASKİ Kuyucak ekipleri, 5 Eylül Mahallesi ve Belenova Mahallesi Solguncuk mevkiinde hemen hemen aynı saatlerde meydana gelen içme suyu arızalarına anında müdahale etti. İki mahallede de ana şebeke hattında meydana gelen arızalar kısa sürede giderildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.