ASKİ’DEN YALANLAMA AÇIKLAMASI

ASKİ’DEN YALANLAMA AÇIKLAMASI

Aydın Büyükşehir Belediyesi Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nden (ASKİ) yapılan açıklamada, bugün internet sitemizde yayınlanan "mobing" haberinin gerçek dışı olduğu ileri sürüldü.

 

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;"Haberde sözü edilen personel merkez ilçemizde halen çalışmakta olup habere konu edilen bir mağduriyet söz konusu değildir.

Sözkonusu personelle ilgili olarak bir başka kuruma yapmış olduğu nakil talebi aşamasında evveliyatı itibariyle kendisi ile ilgili çalışmış olduğu kurumda yapılan atamaların usulsüz olduğunun Devlet Personel Daire Başkanlığı tarafından tespit edilmiş olması üzerine 14/02/2020 tarihinde unvanı mevzuata uygun hale getirilmiştir. Haberde adı geçen kişinin bu sebeple kurumumuza beslediği husumet nedeniyle iftira niteliğinde açıklamalarına yer verilmiştir. İlgili kuruma kurumumuzca nakil talebine muvafakat verilerek 15/01/2020 tarihinde bildirilmiştir.İlgili kurum nakil talebine ilişkin iş ve işlemleri halen sonuçlandırmamıştır. İdaremizin Mevzuata uygun olarak tesis ettiği bir kamu zararının doğmaması adına yapılan iş ve işlemlerin bu şekilde ifadelerle yansıtılmasına ilişkin her türlü hakkımız kullanılacaktır. 
 
   Gerçeğe aykırı, bilinçli ve yanlı olarak kamuoyunda yanlış kanaatler oluşturacak şekilde kaleme alınan söz konusu haber nedeniyle siz değerli kamuoyunu doğru bilgilendirmek amacıyla bu açıklamayı hazırlama ihtiyacı duyduğumuzu belirtmek isteriz.
Tüm kamuoyuna saygı ile sunarız."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.