ASTİM OSB'den İftar Yemeği

ASTİM OSB'den İftar Yemeği

Gökhan Maraş’ın Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı ASTİM OSB’nin iftar yemeği protokol ve iş dünyasından birçok ismi bir araya getirdi.

ASTİM OSB tarafından, Aymendo Tesisleri’nde düzenlenen iftar yemeğine, AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Aydın Valisi Erol Ayyıldız, Vali yardımcıları, Adli Yargı Adalet Komisyon Başkanı Mustafa Mutlu, Aydın Kurum Müdürleri, Oda Başkanları, ASTİM OSB Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Davetliler iftarı beklerken yapılan semazen gösterisi yapıldı. Canlı olarak ezan okunmasıyla başlayan iftar yemeği, ney dinletisi eşliğinde devam etti. ASTİM OSB Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş, yemekte yaptığı konuşmada şunları söyledi:

''ASTİM OSB olarak geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeğimize nezaket göstererek geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 11 ayın sultanı Ramazan-ı şerifimizi tebrik eder birlik ve beraberliğimizin katlanarak devam etmesini isterim. Biz ASTİM OSB olarak birlik ve beraberliğimizi güçlendirerek devam ettirirsek önümüze koyduğumuz hedeflerin hepsini gerçekleştireceğimizi düşünüyorum. Burada olduğunuz için tekrar hepinize teşekkür ederim.''

''BENİM GÖNLÜM SANAYİCİLERLE BİRLİKTE ''

ASTİM OSB’nin iftar yemeğinin iftar yemeğine katılan Aydın AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Öz, şöyle konuştu:

''Sonu kurtuluş olarak müjdelenen Ramazan ayının hepimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Ben yaklaşık 20 yıldır Ankara ASTİM OSB'nin avukatlığını yapıyordum. Benim gönlüm her zaman sanayiyle sanayicilerle oldu. Milletvekili olarak Aydın'ın sanayisi için her türlü desteği sağlayacağımızı belirtmek istiyorum. Bizler milletvekilleri olarak Aydınlıların sorunlarını çözmek için Ankara'da elimizden geleni yapacağız. Sanayicilerimiz istihdam yaratan kişiler oldukları için bizim için kıymetli arkadaşlar. Bu sebeple bizler Ankara'da her türlü sorununuzu çözmek için elimizden geleni yapacağımızı bilmenizi isterim. 7 Haziran’da seçimlerden çıktık. Seçim çalışmaları sırasında hep koalisyon olmasın diye söyledik fakat böyle bir sonuç çıktı. Bizim için halkın takdiri her şeyin üstündedir. Halkımız bize yüzde 41 oy ile koalisyon olun dedi. Meclis başkanımızı çok net ve açık bir şekilde seçtik. Başbakanımız dünkü televizyon konuşmasında da söyledi. Partimiz koalisyon görüşmelerinde çok açık bir şekilde, açık yüreklilikle yüzde 41'in ağırlığını da taşıyarak hareket edecektir. Partimiz hiçbir zaman sizleri hükümetsiz bırakmayacak, sizlere zarar getirecek şeyleri de yapmayacak. Sizden dualarınızı bizden esirgememenizi istiyorum.''

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.