Ataşbak, Tenis Ve Voleybolcuları Kabul Etti

Ataşbak, Tenis Ve Voleybolcuları Kabul Etti

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, asli görevlerinin kentte herkese spor yaptırmak ve elit sporcuları milli takımlara kazandırmak olduğunu söyledi.Ataşbak, tenis ve voleybo...

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, asli görevlerinin kentte herkese spor yaptırmak ve elit sporcuları milli takımlara kazandırmak olduğunu söyledi.

Ataşbak, tenis ve voleybolda başarılı sporcuları makamında kabul ederek, antrenör ve sporcularla sohbet etti, tesis, malzeme ve diğer sorunlarının çözümüne destek oldu.

Sporun öğrenciler üzerindeki olumlu etkilerini anlatan Ataşbak, velilerin büyük bölümünün “spor eğitimi engeller” düşüncesine katılmadığını, eğitim ile sporu dengelemek gerektiğinin altını çizerek şöyle devam etti:

“Öncelikle spor yapan öğrencinin derslerinden geri kaldığı gibi tezlere katılmıyorum. Öğrencilerin ders, sınav ve eğitim gerginliğini ve stresini en iyi spor ile giderilir. Ayrıca, spor yapan öğrenciler sağlıklı olur, kötü alışkanlıklardan uzaklaşır, dayanışma, paylaşma duyguları gelişir. Bu kapsamda spor yapan öğrencileri, onlara sporu sevdiren antrenör ve eğiticileri, hepsinden önemlisi de çocuklarını spora teşvik eden velileri kutluyorum.”

Türk voleyboluna yıllardır destek vermesiyle bilinen Ziraat Bankası Spor Kulübü, ilk etapta 10 ilde başlatmış olduğu ücretsiz spor okulları “Mutlu Çocuklar Projesi” kapsamında çalışmalarını program içinde sürdüren Adana Gazi Ortaokulu Antrenörü Lütfi Yıldız ile Tenis Bölge Antrenörü Saadet Sabırlar’ın tesis konusunda sıkıntı yaşadıklarını öğrenen İl Spor Müdürü Ataşbak, her iki branşa anında tesislerden yararlanma sözü verince sporcular tarafından uzun süre alkışlanarak sevgi gösterilerinde bulunuldu.

Ataşbak, sporcuların alkışlarından mutlu olduğunu, ancak bunu yapmanın da görevleri arasında bulunduğunu belirterek, “Asli görevimiz kentimizde herkese spor yaptırmak, elit sporcuları milli takımlara kazandırmak” diye konuştu.

Ziraat Bankası’nın sponsorluğunda ve Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında milli takım alt yapısına erkek voleybolcu yetiştiren Gazi Ortaokulu Antrenörü Lütfi Yıldız ile Tenis Bölge Antrenörü Saadet Sabırlar, kendilerine sıcak davranan ve antrenman için salon ile kort tahsis eden İl Spor Müdürü Ataşbak’a teşekkür ettiler.

Saadet Sabırlar, 11-12 yaş grubunda Aybüke Yeşiltaş, Gülperi Özel, Nilsu Atar, Göktuğ Şener ile Hanna Yağan ile 16 yaş grubunda Birsu Atar, Nefise Arslan, Umay Yeşiltaş ve Berk Filazi’yi milli takım seçmelerine götürdüğünü, hedeflerinin milli takımlarda forma giymek olduğunu belirterek,

Sporcular, İl Spor Müdürü Ataşbak’a çiçek verdiler. Ataşbak da öğrencilere Gençlik Spor Kulubü’nün tişortlarını armağan etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.