“Atatürk’ün ruhu onları lanetleyecektir”

“Atatürk’ün ruhu onları lanetleyecektir”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi tarafından görevden alınan Nazilli İlçe Teşkilatı’na Zafer Keskin atandı.

Yeni yönetim kurulunun basın mensuplarına tanıtıldığı toplantıda konuşan MHP İl Başkanı Levent İlter, ana muhalefet partisine yüklendi. İlter, “Cumhuriyet Halk Partisi, fabrika ayarlarına geri dönmek zorundadır. Aksi takdirde Atatürk’ün ruhu onları lanetleyecektir.” dedi.

MHP Nazilli İlçe Teşkilatı’nda görevden alınan Adnan Dönmez ve yönetiminin ardından, başkanlığa iş adamı Zafer Keskin getirildi.  Keskin ve yönetimi dün akşam parti binasında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Toplantıya MHP Aydın İl Başkanı Levent İlter ve MHP’nin ilçe başkanları katıldı. Zafer Keskin’e görevinde başarılar dileyen İl Başkanı Levent İlter, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

“Bir beka meselesi haline gelmiş”

CHP’nin, Türkiye’nin düşmanlarına yardım ettiğini kaydeden İlter, “ Cumhuriyet Halk Partisi’nin varlığı Türkiye Cumhuriyeti için bir beka meselesi haline gelmiş, tehlikeli sularda yüzmektedir. Bunu önemle ifade etmek istiyorum. Ülkesini Avrupa Birliği’ne, NATO’ya, oraya buraya jurnalleyen, dış müdahaleye davetkar, uluslararası savaş mahkemelerinde Türkiye Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanı’nın yargılanacağından bahseden bir Cumhuriyet Halk Partisi’nden bahsediyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi ülkeyi germekte ve Türkiye Cumhuriyeti’nin düşmanlarının değirmenlerine su taşımaktadır.” dedi.

“Fabrika ayarlarına geri dönmek zorundadır”

CHP’yi fabrika ayarlarına dönmesi gerektiğini belirten Levent İlter, konuşmasını şöyle sürdürdü;“Türkiye çok nazik bir süreçten geçiyor. Bu süreçte ana muhalefet partisi liderinin ve yönetiminin, atacağı adımın, söyleyeceği her sözün önemi vardır. Toplumu katük bir duruma getirmek, anarşiye çağırmak, sokağa çağırmak bizi son derece risklere ve belirsizliklere sürükler. Gezi olaylarını hepiniz hatırlayın; Ak babalar gibi üzerimizde dolaşan o kadar küresel gücün bulunduğu bir ortamda. Ben Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı olarak diyorum ki; Cumhuriyet Halk Partisi, fabrika ayarlarına geri dönmek zorundadır. Aksi takdirde Atatürk’ün ruhu onları lanetleyecektir.”

İl Başkanı Levent İlter’in ardından konuşan yeni atanan İlçe Başkanı Zafer Keskin, görevini layıkıyla yerine getireceğini kaydetti. Toplantı, fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

HABER-MEHMET ALİ CİNTOSUN

mhp2.jpg

,mhp3.jpg

mhp4.jpg

 

mhp5.jpg

mhp1.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.