Atay: Duruşumuzu Bozmadık

Atay: Duruşumuzu Bozmadık

AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay, Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi’nde MHP’li Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan’ın gösterdiği tavrı eleştirdi. Sadık Atay, “Duruşumuzu bozmadık” dedi.

Kendi inançlarına göre mutlak iradenin ve halkın iradesine göre demokrasinin işleyeceğine işaret eden Atay, “Mecliste AK Parti ile MHP arasında sözlü ve yazılı bir anlaşma olmadı. Ancak, karşılıklı bir yönetişim gelişti. Olay sadece, Tuğrul Ozan’ın meclise gelmemesi değil. Meclis Başkanvekilliği seçimlerinde MHP adayına 38, AK Parti adayına ise 36 oy çıktı. Yani, burada da MHP iki fire verdi. Ancak, bizim grubumuz duruşunu bozmadı” dedi.

“İKİ DELİKANLI ÇIKARSA”

BŞB Meclisi’nde her şeyin CHP’nin istediği gibi olmayacağına dikkat çeken Atay, “Hiçbir meclis üyesinin kişiliğine yönelik söylemiyorum ama, CHP grubunda iki ilkeli delikanlı çıkarsa yanlış karara itiraz edebilir. Bunun örnekleri daha önceden mevcut. Kaba tabirle ‘çatırdama’ olabilir.Ancak, biz yine de böyle bir beklenti içinde değiliz. AK Parti olarak Aydın’ın faydasına olan her konuya imza atacağız. Hizmetin önüne geçmeyeceğiz. Salonu terk etmeyeceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.