Atay, Germencik’te Seçim Bürosu Açtı

Atay, Germencik’te Seçim Bürosu Açtı

AK Parti Aydın 1.sıra Milletvekili Adayı Mehmet Sadık Atay, Germencik’te seçim bürosu açtı.

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti Aydın 1. sıra Milletvekili Adayı Mehmet Sadık Atay, Germencik’i ziyaret etti. Parti teşkilatı ile bir araya geldikten sonra esnafları ziyaret eden Atay, sorunlarını dinledi. Germencik ve Ortaklar sanayi sitesi esnaflarını da ziyaret eden Atay, daha sonra Germencik’teki seçim bürosu açılışını gerçekleştirdi. Davullu zurnalı seçim ofisi açılışına, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, İlçe Başkanı Emin Bircan ve partililer katıldı. Davul zurna eşliğinde seçim ofisine gelen Atay, 7 Haziran Pazar günü yapılacak genel seçimlerde partisinin Aydın’da ve Germencik’te birinci parti olacağını ifade ederek, “7 Haziran seçimleri Türkiye için çok önemli bir seçimdir. Türkiye’de yaşayacağımız zafer, Demokrasi Şehidi merhum Başbakan Adnan Menderes’in ve gerçek demokratların zaferi olacaktır. Şunu unutmayalım ki CHP’ye 7 Haziran’da verilecek her oy IMF’ye verilecektir. Onun için oylarınızı verirken tekrar tekrar düşünün. CHP mazotu 1 buçuk liraya düşüreceğini iddia ediyor. Sen önce Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin 8 liraya vatandaşa verdiği suyun tonunu ucuzlat. Suyun tonunu ucuza veremeyen bir parti, mazotu nasıl bir buçuk liraya verecek?" diye sordu.

"Biz AK Parti olarak bu seçimlerde Germencik’te, Aydın’da ve Türkiye’de birinci parti olarak yine zaferle ayrılacağız" diyen Atay, "İnşallah yüzde 60’a oyumuz dayanacak. Neden Germencik’te ve Aydın’da bu rakamlar yüzde 50’lere çıkmasın? Hep birlikte ele ele vererek paralel yapıyı ve çatıyı çökerteceğiz” dedi.

Atay, konuşmasının ardından Özmen ile birlikte davul zurna eşliğinde seçim bürosu açılışını gerçekleştirdi. Açılış sonrasında zeybek oynayan Atay, davul zurna eşliğinde Yeni Mahalleye giderek burada vatandaşlarla bir araya geldi. Ardında Meşeli ve Çarıklar mahallelerini ziyaret eden Atay, vatandaşlara seslendi. Konuşmasında CHP’ye ve Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne yüklenen Atay, kendilerinin halkı yalan vaatlerle kandırmadığını belirterek, ’Hizmetin adresi AK Parti’dir. CHP ise; koalisyona yani IMF’ye giden yolun adresidir" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.