Atay: Onurlu bir insanım. İstifam istenirse giderim

AK Parti İl Başkanı Sadık Atay, “Ben onurlu bir siyasetçiyim. İstifam istenirse çeker giderim" dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Türkiye genelinde AK Parti’nin en düşük oy aldığı illerden biri olan Aydın’da İl Başkanı Sadık Atay’ın da istifasını istendiği yolundaki söylentilere İl Başkanı Sadık Atay, “Ben onurlu bir siyasetçiyim. İstifam istenirse çeker giderim” dedi. CHP Aydın İl Başkanı Barkan Kalınomuz’un ‘Sadık Atay’ın sesini kestik. Ortaya çıkıp bişey yapabiliyor mu?’ sözüne cevap veren AK Parti İl Başkanı Sadık Atay, Barkan Kalınomuz için “Barkan Kalınomuz boyunu aşan sözler söylemiş. O daha kendi hayatında bir tavuk kesmiş mi acaba benim sesimi kesecek. O önce teşkilatına belediye başkanına sahip çıksın” dedi.

“BEN ONURLUYUM, GENEL MERKEZ İSTERSE ÇEKER GİDERİM”

Açıklamalarında istifa açıklamasını yaparken kendisini eleştiren İl Kadın Kolları Başkanı Demet Pilevneli’yi de eleştiren AK Parti İl Başkanı Sadık Atay, cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi Demet Pilevneli’nin istifasını ve etkinliklere katılmamasını ‘rahatsızlığı dolayısıyla katılmıyor’ açıklaması yaparken, son açıklamasında ‘Onu genel merkez görevden aldı’ dedi. Kendisinin de istifasının istendiği yolunda söylentilere “Ben onurlu bir siyasetçiyim. İstifam istenirse çeker giderim” diye cevap veren Sadık Atay, “İstifamın istenmesi bir yana Cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra Ankara’da beni teşekkür ettiler. Herkes benimle uğraşıyor. Bana karşı bir yıpratma politikası başlatıldı” dedi.

“ADAY OLUP OLMAYACAĞIMI GENEL MERKEZ KARAR VERİR”

Açıklamalarının ardından “Peki önümüzdeki kongrede aday olacak mısınız?” sorusuna “Bunu genel merkezimiz karar verir. Eğer aday olmam yönünde talimat verirlerse aday olurum. Şu anda ben adayım gibi bir şey diyemem. Zaten bu da enaniyet olur ve ben bu enaniyete sahip değilim” dedi. Son günlerde herkesin kendisini eleştirmesine de “Boş kişiler insanları konuşur. AK Parti’de bir sıkıntı yok. Aydın’da başarılı bir seçim çıkardık ve oyumuzu artırdık” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.