Atay: "Oy Ver CHP’ye Gitsin IMF’ye"

Atay: "Oy Ver CHP’ye Gitsin IMF’ye"

CHP’nin Türkiye’yi bataklığa sürükleyecek, tekrar IMF kapılarında dilendirmek için açıklanan vaatlerini eleştiren AK Parti Aydın 1. sıra Milletvekili Mehmet Sadık Atay, “Oy ver CHP’ye gitsin IMF’ye" dedi.

CHP’nin Türkiye’yi bataklığa sürükleyecek, tekrar IMF kapılarında dilendirmek için açıklanan vaatlerini eleştiren AK Parti Aydın 1. sıra Milletvekili Mehmet Sadık Atay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cem Uzan taklidi yaptığını ifade ederek, "Öz kaynağımız olan suyumuzu Aydın BŞB Aydınlılara 7-8 liraya satarken, mazotu 1.5 yapacaklarını açıklıyorlar. Oldu gözlerim doldu. Cem Uzan vaatleri ile halkımızı kandırmaya çalışıyorlar. Ama halkımız bu oyuna gelmeyecektir" dedi.

7 Haziran Genel Seçim çalışmalarına aday adaylığını açıkladığı gün başlayan ve ara vermeden sürdüren AK Parti Aydın 1. sıra Milletvekili Adayı Mehmet Sadık Atay, ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Son olarak Bozdoğan ve Köşk’e ziyaretler gerçekleştiren Atay, esnaflarla, partililerle, muhtarlarla ve vatandaşlarla bir araya geldi.

İlk olarak Bozdoğan’ı ziyaret eden Atay, Amasya ve Sırmalı vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle sakinleri ile sohbet eden ve sorunlarını dinleyen Atay, "Görüyorsunuz en çok gelen şikayetler Büyükşehir Belediyesi ile ilgili. Bir yıldır hizmet almadığınızı söylüyorsunuz. Bir yıldır sizin için bir çivi çakmayan, yol yapmayan, iktidar olmak için Cem Uzan’ın yıllar öncesindeki vaatlerini kullanıyorlar. Bunların tek derdi Türkiye’yi yine eski günlerdeki gibi IMF’ye bağımlı yapmak. Ama Allahın izniyle sizlerin desteği ile bunları başaramayacaklar" dedi.

MİTİNG GİBİ KAHVE TOPLANTISI

Köşk ziyaretinde ise Başçayır ve Ilıdağ Mahallesi halkıyla bir araya gelen Atay’ı Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç da yalnız bırakmadı. Miting havasında geçen kahve toplantısında Atay, CHP’yi adeta topa tuttu. CHP’nin faiz lobisinden emir aldığını kaydeden Atay, "CHP IMF’nin patronlarından talimat aldı ve hazineye göz dikti. Bunlara talimatlarını faiz lobisi veriyor. CHP’de görevini yapıyor her zaman ki gibi. Bunların tek derdi, Türkiye’yi karanlığa, bataklığa sokmak. Çünkü ülkemizin gelişmesini, kalkınmasını, büyümesini istemiyorlar. Bunlar istiyor ki 15 yıl önceki Türkiye’ye dönelim. Koalisyonlar kurulsun, hastane kuyrukları oluşsun, Anayasa kitapçığı fırlatılsın, yazarkasalar atılsın. Bunlar istiyor ki Türkiye yine Avrupa’da el pençe IMF’den para dilensin. Bunların tek derdi bu. Biz ülkemizi kalkındırmanın, büyütmenin 2023, 2053, 2071 hedeflerine ulaştırmanın derdindeyiz, onların da derdi 15 yıl önceki Türkiye’ye dönmek. Kısacası bu seçimlerde CHP’ye verilen her oy IMF’ye gidecektir. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yıllar önce Cem Uzan tarafından açıklanan vaatlerle halkımızı kandırmaya çalışıyor. Neymiş efendim mazot 1.5 TL olacakmış. Senin belediye başkanın öz kaynağımız olan suyumuzu 7-8 liraya satarken, sen nasıl olacak da mazotu 1.5 yapacağını açıklıyorsun. 1 yıldır mahallelere tek bir hizmet gitmiyor. Aydın’da kiminle konuşsak bizi CHP’den kurtarın diyor. ’Ne hizmet alıyoruz, ne yüzümüze bakan var’ diyorlar. Sen bunlara sağır olacaksın sonra da mazotu 1.5 TL’ye satacaksın. Oldu gözlerim doldu" diye konuştu.

Atay’ın konuşmasında büyük destek veren vatandaşlar Atay’ı bağrına bastı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.