Atay, Şoför Esnafıyla Bir Araya Geldi

Atay, Şoför Esnafıyla Bir Araya Geldi

AK Parti Aydın 1. sıra milletvekili adayı Mehmet Sadık Atay ile bir araya gelen Aydın Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi üyeleri, Sadık Atay’ı bakan olarak görmek istediklerini söyledi.

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti Aydın Milletvekili adayı Mehmet Sadık Atay, Aydın Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri esnafıyla bir araya geldi. Şoför esnafının sorunlarını dinleyen Atay, sorunların takipçisi olacağını ve çözüm için çalışacağının sözünü verdi.Şoför esnafı adına konuşan Aydın Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın, Atay ile bir araya gelmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Aydın Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifimiz hepimizin ailesini geçindirdiği ve yaşamımızı sürdürebilmemiz için birinci derece gerekli olan en değerli yatırımımız ve varlığımızdır. Minibüsümüze ayak basan, durağımıza gelen herkes bizim için çok önemli hatta misafirimizdir. Fakat bazı sorunlarımız var. Bu sorunlarımızı AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Mehmet Sadık Atay’a ilettik, takipçisi ve çözüm için çalışacağının sözünü aldık. Biz aslında Atay’ı bakan olarak görmek istiyoruz. Bizim bu talebimizin dikkate alınacağına inanıyorum" dedi.

"AYDIN İÇİN ÇALIŞACAĞIM"

Aydın için gündüz gece çalışacağının sözünü veren Atay ise, "Esnaf ayrımı yapmaksınız AK Parti olarak herkesin yanındayız. Bugün şoför esnafımız ile bir araya geldik, dertlerini dinledik. Esnaflarımızın bazı sorunları var. Bu sorunların çözümü noktasında elimizden geleni yapacağız. AK Parti olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonra da esnaflarımız yanında olmaya devam edeceğiz. Onların sorunları bizlerin sorunlarıdır. Onların üzüntüsü bizlerin üzüntüsüdür. Esnaflarımızın akşam evlerine yüzleri gülerek gitmeleri için ne gerekiyorsa yapacağımızın sözünü veriyorum" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.