Atça'da ölüm kalım savaşı

Atça'da ölüm kalım savaşı

Sultanhisar'da meydana gelen trafik kazasında sürücü Mevlüt Ali Koçbasan'ın (70) direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkan otomobil, refüje çarparak takla attı.

Sürücü Mevlüt Ali Koçbasan, otomobilde sıkışırken, eşi Gülperi Koçbasan (70) ve 4 yaşındaki torunu Nazlı Koçbasan otomobilin ön camından fırladı.

Kaza, Sultanhisar Atça Mahallesi Devrant Mevkisinde bugün saat: 11.00 sıralarında meydana geldi. Aydın'dan Denizli istikametine seyir halinde olan Mevlüt Ali Koçbasan (70) idaresindeki 09 RZ 315 plakalı otomobil, düz yolda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. Otomobil sürücüsü Mevlüt Ali Koçbasan, otomobilde sıkışırken, eşi Gülperi Koçbasan (70) ve 4 yaşındaki torunu Nazlı Koçbasan otomobilin ön camından fırlayıp yola savruldu. Takla atan otomobil orta refüjde durabilirken, yolun sakin olması ikinci bir facianın yaşanmasını önledi.

İLK MÜDAHALE SAĞLIK MEMURUNDAN

Kazayı gören vatandaşlar, ters dönen otomobili düzeltip, sürücü Mevlüt Ali Koçbasan'ı sıkıştığı yerden kurtardı. Yaralıların ilk müdahalesi kazanın yaşandığı esnada oradan geçmekte olan sağlıkçı bir kadın tarafından yapılırken, çağrılan sağlık ekipleri de kısa sürede olay yerine geldi. Yaralılar ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Takla atan otomobil, olay yerinden çekici ile kaldırıldı. Bir süre kapalı kalan Aydın-Denizli Karayolu görevliler tarafından temizlendikten sonra tekrar açıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.