Atletizm Türliye Şampiyonası Aydın'da yapılacak

Atletizm Türliye Şampiyonası Aydın'da yapılacak

Türkiye Okul Sporları Federasyonu’nun düzenlediği Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliği yaptığı Türkiye Okullar Arası Atletizm Küçükler Kız ve Erkek Grup Yarışmaları, Kardeşköy Atletizm Stadı'nda gerçekleştirildi

Grup yarışmalarına. Aydın'a İzmir, Antalya, Kırşehir, Kocaeli, Gaziantep, Konya, Muğla, İstanbul, Afyonkarahisar, Mersin, Aksaray, Burdur, Karaman, Çanakkale, Ordu ve Sakarya illerinden kız ve erkek atletizm takımları katıldı, toplam 239 sporcu yarışmalarda mücadele etti.

Aydın'da iki gün süren müsabakalar neticesinde Küçük Kızlar kategorisinde 322 puanla İzmir Karşıyaka Selçuk Yaşar Alaybey Ortaokulu 1’inci, 305 puanla Kocaeli Mustafa Necati Ortaokulu 2’nci ve 273 puanla Gaziantep Yazılı Şehit Mustafa Mercan Ortaokulu 3’üncü oldu. Küçük Erkekler kategorisinde 368 puanla Kocaeli Mustafa Necati Ortaokulu 1’inci, 313 puanla İstanbul Sultanbeyli Cumhuriyet Ortaokulu 2’nci ve 298 puanla Gaziantep Oğuzeli Yatılı Bölge Ortaokulu 3’üncü oldu. Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yarışmalarda derece elde eden takımlara kupa, derece elde eden ferdi sporculara madalya verildi.

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI AYDIN’DA YAPILACAK

Müsabakalarda derece elde eden takımlar ve ferdi sporcular, 28 - 29 Mayıs 2016 tarihlerinde Aydın’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.