Atsak Ailesinin Cenazesinde Gözyaşları Sel Oldu

Atsak Ailesinin Cenazesinde Gözyaşları Sel Oldu

Aydın’ın Nazilli ilçesindeki Zafer Camide kılınan ikindi namazına müteakiben düzenlenen cenaze töreninde gözyaşları sel oldu.

Manisa’nın Kula ilçesi Kovukdere rampalarında Nuri Atsak (35) yönetimindeki otomobilin kamyona arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden sürücü Nuri Atsak’ın eşi Dilek Atsak (33) ile çiftin 8 aylık kızları Elif Atsak ve Dilek Atsak’ın kız kardeşi Neşe Çiçek (30) memleketleri Nazilli’de toprağa verildi.Aydın’ın Nazilli ilçesindeki Zafer Camide kılınan ikindi namazına müteakiben düzenlenen cenaze töreninde gözyaşları sel oldu. Anne Dilek Atsak, 8 aylık kızı Elif Atsak ile Dilek Atsak’ın kız kardeşi Neşe Çiçek’in cenazeleri Evranlı Mezarlığı’na defnedildi. Aynı kazada yaralanan ve eşi kızı ve baldızını toprağa vermek zorunda kalan Nuri Atsak ise hastaneden doktordan izin alarak katıldığı cenaze töreninde ayakta güçlükle durabildi. Yaralı baba cenaze sırasında gözyaşlarına hakim olamadı. Öte yandan Nuri Atsak’ın annesi de cenazede baygınlık geçirdi. Bu arada yine kaza sonrası hayatını kaybeden Duygu Töre’nin eşinin isteği üzerine Manisa’da defnedileceği öğrenildi.

AKRABA DÜĞÜNÜNDEN DÖNÜYORLARDI

Bilindiği gibi 14 Haziran Pazar günü Ankara’ya akrabalarının düğününe giden Atsak, Türe ve Çiçek aileleri dönüş yolunda kaza geçirdi. Kula istikametinden Salihli istikametine seyreden Nuri Atsak (35) idaresindeki 42 AVC 37 plakalı otomobil, Kovukdere rampalarından aynı yöne seyreden Abdurrahim Yılmaz (34) idaresindeki 21 AV 544 plakalı kamyona arkadan çarptı. Kaza sonrası otomobil adeta hurdaya dönerken, Nazilli’de bir fast-food zincirinin müdürlüğünü yapan otomobil şoförü Nuri Atsak ağır yaralandı. Otomobilin ön koltuğunda bulunan eşi Dilek Atsak (33) ve eşinin kucağında olan 8 aylık kızı Elif Atsak sıkışarak feci şekilde can verdi. Arka koltukta bulunan Duygu Türe (36) hayatını kaybederken Azra Atsak (6) Neşe Çiçek (30) ve Fadime İremnur Türe (8) ağır yaralanmıştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.