ATSO Aksaray’a Yeni Girişimciler Kazandırdı

ATSO Aksaray’a Yeni Girişimciler Kazandırdı

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), KOSGEB ve Ahiler Kalkınma Ajansı iş birliği ile düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Kursu tamamlandı.Geçtiğimiz yıl girişimcilik kurslarında rekor sayıyı elinde...

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), KOSGEB ve Ahiler Kalkınma Ajansı iş birliği ile düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Kursu tamamlandı.

Geçtiğimiz yıl girişimcilik kurslarında rekor sayıyı elinde bulunduran ve Aksaray’a birçok yeni girişimciyi kazandıran ATSO düzenlediği en son eğitimle birlikte kente yine yeni girişimciler kazandırmış oldu.

ATSO hizmet binası Meclis Toplantı salonunda yapılan sertifika törenine ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, Meclis Başkanı Fatih Tekin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Koyuncu, Sayman Üye İsmail Başer, KOSGEB Müdürü Hakan Koçak ve Ahiler Kalkınma Ajansı Aksaray Yatırım Destek Ofisi il Koordinatörü Resul Olcar katıldı.

Aksaray’da yakın zamanda iş hayatlarına atılacak olan girişimci adaylarına seslenen ATSO Meclis Başkanı Fatih Tekin, “Bugün burada ilimize yeni girişimciler kazandırmanın haklı mutluluğunu yaşıyoruz. Önümüzdeki günlerde veya aylarda sizler ilimiz ekonomisine destek olacak ve belki de istihdam noktasında birçok kişinin evine ekmek götürmesine vesile olacaksınız. İnsanın inandığı zaman ve girişimcilik ruhunu tam olarak yansıtabildiği zaman iş hayatında başarılar elde etmesi kolay olacaktır. Bu yüzden sizlerin de iş hayatlarında başarılı olacağına inancımız tamdır. Bu yüzden hepinizi tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş ise, katılımcılara inançlarının ve desteklerinin tam olduğunun altını çizerek, “Geçtiğimiz yıl Aksaray genelinde düzenlemiş olduğumuz Girişimcilik kursları ile adeta bir rekor kırdık. 2014 Yılında düzenlenen kurslar sonunda Aksaray’a bir çok yeni girişimciyi kazandırdık ve şuanda iş yerlerinde azimli ve verimli bir şekilde çalışmaya devam ediyorlar. Bizler mümkün olduğunda kursiyerlerimizden girişimci olanları iş yerlerinde ziyaret ediyoruz ve görüyoruz ki gayet başarılılar. Sizlerin de öyle olacağından çok eminiz ki bunu gözlerinizdeki girişimcilik ruhundan ve hevesinden görebiliyoruz. Sizler yeter ki inanın ve başarılı olmak için kendinize söz verin. Bizim sizlere olan inancımızda desteğimizde tamdır. Allah hepinizin çıkacağı bu yolda yar ve yardımcısı olsun, utandırmasın” dedi.

Konuşmasının sonunda ATSO Meclis Başkanı Fatih Tekin, 30 kursiyer arasında işe ilk girecek kursiyere sürpriz bir hediye vereceği sözünü verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.