Avrupalı gençler Çine’yi temizliyor!

Avrupalı gençler Çine’yi temizliyor!

Gençlik Servisleri Merkezi organizasyonu ve Çine Belediyesi’nin ev sahipliği ile gerçekleştirilen Trace the Time 1 adlı proje ile Çine’ye Fransa, İtalya, Rusya, İspanya’dan gelen 15 genç, ilçedeki park ve bahçelerde gönüllü olarak çalışıyor.

Avrupa’nın farklı ülkelerinden Gençlik Servisleri Merkezi organizasyonu ile Çine’ye gelen ve arkeoloji kampı başlamadan önce boş durmak istemeyen Avrupalı gençler, park, bahçe çalışmalarında kamu yararına gönüllü olarak hizmet veriyor. Çine’de farklı park ve bahçelerde 15 gün çalışacak olan gençlerin bütün ihtiyaçları, Çine Belediyesi tarafından karşılanıyor. Trace the Time 1. (İzleme süresi 1) projesi ile Avrupa’nın farklı ülkelerinden ilçeye gelen gençlere, Gazi Üniversitesi’nden Ülkühan Cengiz ve Hacettepe Üniversite’sinden Merve Uyar liderlik ediyor.

Gençlik Servisleri Merkezi’nde Ankara’da lider olarak görev yapan Ülkühan Cengiz, Gençlik Servisleri Merkezi’nin Elayns adlı bir networke üye olduğunu ve bu networkun tüm dünyada 50’den fazla gönüllü çalışma kampları kurduğunu söyledi. Bu çerçeve içerisinde Çine’de toplum yararına gönüllü olarak çalışmak için hep birlikte bulunduklarını belirten Cengiz, Trace the time 1’in ardından ev sahipliğini yine Çine Belediyesi’nin üstlendiği Trace the Time 2 projesi ile yine gönüllü gençlerden oluşan bir grubun ilçede arkeoloji ve toplum yararına çalışmalarda bulunacağı bilgisini verdi.

6-001.jpg

 

5-002.jpg

 

4-005.jpg

3-005.jpg

2-007.jpg

 

1-007.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.