Avşar, İncirliova Belediyespor için sahneye çıkacak

Avşar, İncirliova Belediyespor için sahneye çıkacak

Ölümsüz besteci Aysel Gürel’in manevi kardeşi olarak saydığı Ses sanatçısı ve Sunucu Ahmet Avşar, İncirliova Belediyespor’un düzenleyeceği gecede hem sahne alacak hem de gecenin organizasyonluğunu üstlenecek.

 Avşar, İncirlİova Belediyespor'a tam destek vereceğini açıkladı.

İncirliova’da faaliyet gösteren Özkan Özcengiz Sigortacılık’ın sahibi İlkay Özcengiz, ölümsüz besteci Aysel Gürel’in manevi kardeşi olarak saydığı ve Aysel Gürel’in ‘Mühür’ şarkısıyla çıkış yakalayan Ahmet Avşar’ın İncirliova Belediyespor’un önümüzdeki aylarda düzenleyeceği gecede sahne almasını sağlamak için İncirliova Belediyespor Yönetim Kurulu'yla ön görüşme düzenledi. Daha önce Aydın’a bir kere gelen sunucu, ses sanatçısı ve organizatör Ahmet Avşar’ı İncirliova Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Karayiğit, İkinci Başkan Yüksel Yasa Aktemur, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Aslan Cengiz ve İlkay Özcengiz karşıladı.

AVŞAR’DAN TAM DESTEK

Özkan Özcengiz Sigortacılık’ın sponsorluğunda sahne alacak Ahmet Avşar, yakın çevresini de kullanarak tam destek vereceğini söyledi. İncirliova Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Karayiğit, “Spor yaptığımız gibi sosyal faaliyetleriyle birlikte spor camiasında farklı şekilde anılarak daha fazla kitleye hitap etmek istiyoruz. İyi bir kadro kurarak sezonu namağlup tamamlamak için çalışmalarımız devam ediyor. Özkan Özcengiz Sigortacılık’a vermiş oldukları desteklerden dolayı minnet duyuyoruz. İncirliova’daki diğer firmalarında maddi ve manevi desteklerini bekliyoruz. Bu takım İncirliova’nın takımı” dedi.

"Cilveli” isimli maxi single albümü ile ilk çıkışını yapan ve yine ilk klibini Sezen Aksu başta olmak üzere birçok değerli sanatçının da bestecisi Serkan Özdoğan’a ait olan “Dünya” isimli şarkısına çeken Avşar, İncirliova Belediyespor’a gönül vermiş herkese şarkılarla ve çeşitli etkinliklerle unutamayacakları bir gece yaşatacaklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.