AYBA'nın Karacasu Birimi hizmete açıldı

Aydın Büyükşehir Belediyesi Karacasu ilçesinde birimlerini oluşturmaya devam ediyor. AYBA Karacasu Birimi hizmete açıldı.

İtfaiye Birimi ve ASKİ Biriminden sonra da Aydın Belediyesi’nin hemşehrilerine sunduğu AYBA (Aydın Büyükşehir Belediyesi Hizmet Ağı) Birimi’ni, Belediye İş Hanı 3. Katında oluşturdu. Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Özlem Çerçioğlu, ”Aydınımızın her ilçesinde olduğu gibi Karacasu ilçemizde de hiçbir fark gözetmeksizin Aydın ilçelerinde verilen tüm hizmetlerin aynısını Karacasu’da da vereceğimizin sözünü vermiştik. Bu sözü tutmanın gururunu taşıyor, AYBA’nın Karacasu’lu hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum. ’Komşusu açken tok yatan bizden değildir’ anlayışı ile muhtaç ve bakıma muhtaç durumda olan her vatandaşımız bizim sorumluluğumuz altındadır. Bu kurulan birimler Karacasu’ya vereceğimiz hizmetlerin sadece bir başlangıcıdır.Aydın’da verilen ne hizmet var ise bu hizmetlerin Karacasu’da da Mustafa Büyükyapıcı Başkanımızla beraber ortak çalışarak verileceğinin sözünü de veriyorum” dedi.

KARACASU AYBA’DA VERİLEN HİZMETLER

Kurulan birim ile beraber oluşturulan kadro ile muhtaç olan vatandaşlara ayni yardım, yalnız yaşayan kimsesi olmayan vatandaşlarımızın kişisel bakımı,ev temizliği, gençler ve çocuklar için ücretsiz olarak bağlama, halk oyunları, satranç, gitar, resim, plates gibi kültürel faaliyetler verilecek. Orta öğretim ve lise grubu öğrencilere sınavlara hazırlık aşamasında etütler verilecektir. Hemşire ve sağlık personeli ile hastaların enjeksiyon,serum ve hasta nakil işlemleri gerçekleştirilecek, evinden çıkamayan yaşlı ve engelli vatabdaşların da saç, sakal bakımları evlerinde yapılacak. AYBA’dan deste almaya htiyaçları olan vatandaşların Karacasu’da AYBA’nın oluşturduğu Kültür Merkezi’ne başvuru yaparak kayıt yaptırmaları yeterli olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.