AYDEM'DEN AÇIKLAMA "EVLERİN ELEKTRİĞİ KESİLMEYECEK, İŞ YERLERİNİN KESİLECEK"

AYDEM'DEN AÇIKLAMA "EVLERİN ELEKTRİĞİ KESİLMEYECEK, İŞ YERLERİNİN KESİLECEK"

Aydem koronavirüs salgını yüzünden mağduriyetleri önlemek amacıyla borcu olan evlerin elektriğini kesmeyeceğini duyurdu. Ticarethanelerin ise elektriği borcu ödenmemesi halinde kesilecek.

GÜNAY PABUŞÇU-Çin’de ortaya çıkan ve ülkemizde de etkisini gösteren yeni tip koronavirüsle mücadele kapsamında vatandaşlara ‘evde kalın’ çağrısı yapılmaya devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Enerji kesintisi yapılmaması'' yönündeki çağrısına da olumlu karşılık veren Aydem Ege Bölgesi’nin 5 büyük ilinde evlerin elektriğinin kesilmemesi kararını aldı.
 

“30 NİSAN TARİHİNE KADAR EVLERİN ELEKTRİĞİNİ KESMEYECEĞİZ”
Yazılı açıklamada küresel salgın nedeniyle kritik bir süreçten geçtiklerini belirten AYDEM,  “Bu dönemde, toplumsal dayanışmayı çok önemsiyoruz. Yaşadığımız zor dönemde tüm zamanını evinde geçiren vatandaşlarımızı düşünüyoruz. Evde kal çağrısının ülkemizin ve halkımızın geleceği açısından hayati önem taşıdığının bilinciyle hareket ediyoruz. Kurumsal kültürümüzden kaynaklanan toplumsal duyarlılığımızın gereği olarak bu uygulamamızı halkımıza duyurmayı görev sayıyoruz. Koronavirüs salgını yüzünden mağduriyetleri önlemek amacıyla 30 Nisan tarihine kadar borçlarına istinaden evlerin elektriğini kesmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.
 

“İŞ YERLERİNİN ELEKTRİĞİ KESİLECEK”
Bu uygulamanın yalnızca ev aboneleri için uygulanacağını ifade eden şirket, “Bu uygulamamız şu anda yalnızca meskenlerde yaşayan abonelerimiz için sağlanmış bir kolaylık. Ticarethaneler için şu anda bir uygulamamız yok. İş yerleri aboneleri borçlarını ödemediği takdirde elektrikleri kesilecek” dedi.
Ayrıca ev abonelerinin borçlarını ödeyebilmesini kolaylaştırmak amacıyla taksitlendirme yapılacak ve elektrik borcu bulunan abonelerin online işlemlerden taksitlendirme uygulamasından yararlanabilecekler. Borçlar, kredi kartına 9 aya kadar varan sürelerde taksitlendirilebilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum