Aydın AK Parti milletvekilleri mazbatalarını aldı

Aydın AK Parti milletvekilleri mazbatalarını aldı

AK Parti Aydın milletvekilleri Mustafa Savaş, Bekir Kuvvet Erim, Metin Yavuz ve Rıza Posacı, AydınAdliyesi'nde düzenlenen törenle mazbatalarını, İl Seçim Kurulu Başkanı Seyfi Çizmeci ve kurul üyelerinden aldı.

Tören sonrası gazetecilere açıklama yapan Milletvekili Savaş, 2002 yılından bu yana partisinin Aydın’da ilk defa 4 milletvekili çıkardığını belirterek, bundan dolayı gururlu ve onurlu olduklarını söyledi.

Partisinin diğer milletvekilleriyle beraber kentin sorunlarını ilgili yerlere aktarmak için mücadelelerin devam edeceğine dikkat çeken Savaş, "Aydın’ın sorunlarını biliyoruz ve ilimizi çok güzel bir şekilde önümüzdeki dönemde temsil edeceğiz. Ayrıca zenginleşen, büyüyen, gelişen Türkiye'mizden Aydıniçin daha fazla pay alma mücadelesi vereceğiz." diye konuştu.

Cumhur İttifakı'nın seçimlerden zaferle ayrıldığını vurgulayan Savaş, şunları kaydetti:

"Cumhur İttifakı 15 Temmuz ruhudur, yeni kapı ruhudur. Cumhur İttifakı ülkemizin yeniden inşa edilmesinin iradesidir. Bu anlamda sayın Devlet Bahçeli ve ülkücü kardeşlerime bir kez daha sevgi ve saygılarımı gönderiyorum. Ayrıca Büyük Birlik Partisi genel başkanına da buradan sevgi ve saygılarımı gönderiyorum. Güzel bir birliktelik yaşadık seçim sürecinde. Bundan sonra mecliste de güzel bir birliktelik yaşayacağımıza inanıyorum."

Törende, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen ve partililer de yer aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.