Aydın AK Parti su zammını yargıya taşımaya hazırlanıyor

Aydın AK Parti su zammını yargıya taşımaya hazırlanıyor

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Büyükşehir Belediye Meclisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na çağrıda bulunarak su zammının geri çekilmesini aksi taktirde hukuki işlemleri başlatacaklarını belirtti.

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, düzenlediği basın toplantısıyla Türkiye ve Aydın’da yaşanan gelişmeleri değerlendirdi. Toplantıya AK Parti Aydın Kadın Kolları Başkanı Seda Sarıbaş, AK Parti Efeler İlçe Başkanı Aytaç Arslan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Yeni Anayasa değişikliği çalışmalarına değinen AK Parti İl Başkanı Özmen, Anayasa değişikliğinin sadece AK Parti’nin meselesi değil, milletin bir meselesi olduğunu ifade etti. Özmen; ”Anayasa değişikliği teklifi ile Türkiye’de iki başlılık sona erecek ve istikrara yönelme noktasında önemli bir adım atılmış olacaktır. Bu noktada Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye ve ülkücü camiaya teşekkür ediyoruz. Ülkenin sıkıştığı ve zor dönemdeki göstermiş olduğu davranış elini taşın altına koyan bir davranıştır. Neticeleride milletimiz için hayırlı olur biz buna inanıyoruz. Biz bu süreçte AK Parti camiası olarak bu süreci nasıl değerlendirilmesi konusunda çalışmalara başlayacağız. Ciddi bir çalışma takvimi ile referandumu hazır olacağız. AK Parti seçimden seçime çalışan bir parti değil ve bundan sonrada olmayacak. Aydın’da bu süreci teşkilat olarak en iyi şekilde değerlendireceğiz. Anayasa değişikliği sadece AK Partinin meselesi değil, milletin bir meselesidir. Bu bakımdan halkımızı bu çalışmalara paydaş kılmak istiyoruz. Aydın’da da güçlü bir ekip oluşturup yüksek bir oranda evet çıkması için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz” dedi.


”Su zammı geri alınmalı”

Aydın’da 17 Kasım’da Büyükşehir Belediye Meclisinde kabul edilen su zammına da değinen Özmen,”Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi 17 Kasım’da bir su zammı yaptı. Biz bunla ilgili dava dilekçemizi tamamladık. Buradan son kez çağrıda bulunmak istiyorum. ‘Halk İster Büyükşehir Yapar’ sloganı ile yola çıktılar. Aydınlılar su zammının geri çekilmesi istiyor. Buradan tüm hemşirelerimin adına Büyükşehir Belediye Meclisinden ve Büyükşehir Belediye Başkanından su zammını geri alması noktasında bir çağrıda bulunuyoruz. Aksi taktirde dava noktasında da il başkanlığımıza başvuru yapan arkadaşlarımızla dava dilekçelerimizi vereceğiz. Sonrasında Efeler Belediye Meclisinde alınan bir kararla katı atığa yüzde 30 zam yapıldı. Zammın gerekçesi çok ilginç ‘zararına zam yaptık’ böyle bir şey olamaz. Zararına zam diye bir şeyi ilk defa gördük. CHP’li belediyelerle biz daha çok farklı kavramlarla karşılaşacağız gibi görünüyor” diye konuştu.

İHA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.