Aydın alevlere teslim oldu

Aydın alevlere teslim oldu

Aydın sanayi sitesinde bir sünger deposunda çıkan yangında bir iş yeri cayır cayır yandı.

Aydın sanayi sitesinde bir sünger deposunda çıkan yangında bir iş yeri cayır cayır yandı. Şehri duman altında bırakan ve çevredeki iş yerlerini, alışveriş merkezini ve düğün salonunu tehdit eden yangını söndürmek için Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne ait itfaiye ekipleri seferber oldu.

Yangın, saat 15.40 sıralarında Ata Mahallesi Aydın Eski Sanayi Sitesi Filistin Caddesi üzerinde bulunan Ali A. isimli şahsa ait işyerinde meydana geldi. İddiaya göre sünger deposu olarak kullanılan iş yerinde kaynak makinesi ile raf yapım çalışması yapıldığı sırada kaynak makinesinden çıkan kıvılcım süngerleri tutuşturdu. Bir anda alevlerin arasında kalan vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye gelen itfaiye ekipleri yangını söndürmek için uzun uğraş verdi. Tüm şehrin duman altında kaldığı yangında itfaiye ekipleri yangına yerde sürünerek müdahale edebildi.

“VATANDAŞLAR FİLM İZLER GİBİ İZLEDİ”

Zaman zaman alevlerin birden parladığı iş yeri yangınında vatandaşlar tehlikeyi aldırış etmeden yangını cep telefonları ile görüntülemeye çalışması ve olayı film izler gibi seyretmesi görenleri şaşırttı. Cadde üzerinden geçen elektrik hatlarının erimesi nedeniyle bölgede ciddi tehlike olmasına rağmen vatandaşlar tehlikeli bölgeden bir türlü uzaklaşmak istemedi. Polis vatandaşları tehlikeli bölgeden uzaklaştırmakta güçlük çekti.

Yangını söndürmek için itfaiye ekipleri çalışmalarına devam ederken, yangın dolayısıyla Aydın adeta duman altında kaldı. Aydın’ın içinden geçen E-87 karayoluna çöken aşırı duman nedeniyle araçlar trafikte ilerlemekte sıkıntı yaşarken, ekipler yangının çevredeki diğer iş yerlerine sıçramaması çalışmalarına devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.