Aydın Büyükşehir Belediyesi Ege Et’in ilk şubesini açıyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi Ege Et’in ilk şubesini açıyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Halk Ekmek’ten sonra vatandaşların ekonomik ve kaliteli et tüketebilmeleri için Ege Et’in ilk şubesini açıyor.

Efeler ilçesinde 3 Mart Salı günü saat 12.00’de Balık Çarşısı’nda gerçekleşecek açılışa vatandaşların yoğun bir katılım göstermesi bekleniyor. Balık Çarşısı’ndaki satış şubesinin hizmete girmesinin ardından kısa zaman içinde Efeler Merkezde 3, Nazilli’de ise 1 adet satış noktası daha vatandaşlara hizmet vermeye başlayacak. Ege Et satış noktaları Efeler Merkezde Egemenlik Bulvarı Balık Çarşısı’nda, Meşrutiyet Mahallesi’nde Gediz Caddesi No:9/A’da, Kurtuluş Mahallesi Kıbrıs Caddesi No:19’da, Mimar Sinan Mahallesi Ali İhsan Paşa Bulvarı No:55’de, Nazilli’de ise Altıntaş Mahallesi Uğur Mumcu Parkı karşısındaki İstasyon Bulvarında yer alacak.

Aydın halkının “Halk Ekmek” uygulamasına yoğun talep göstermesinin ardından “Ege Et” uygulamasını vatandaşların hizmetine sunacaklarını belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Gün geçtikçe zorlaşan ekonomik şartlar içinde vatandaşımıza destek olabilmeyi çok önemsiyorum. Halk Ekmek ile vatandaşlarımızın bütçelerine göre düzenlediğimiz park ve kafeleri bunun için hayata geçirdik. EGE ET satış şubeleri ile aynı doğrultuda vatandaşlarımızın ekonomik ve kaliteli et tüketmesini hedefledik. Ana çıkış noktamız Üreticiye Destek, Halka Hizmet” diye konuştu.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Ege Et’in ilk şubesini açıyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi Ege Et’in ilk şubesini açıyor

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.