Aydın Büyükşehir Nazilli'nin yollarına el attı

Aydın Büyükşehir Nazilli'nin yollarına el attı

Aydın Büyükşehir Belediyesi, il genelinde olduğu gibi Nazilli’nin kırsal mahallelerinde yol genişletme ve parke taşı döşeme çalışmalarıyla mahalle içi yolları modern hale getiriyor. 

Aydın’da Büyükşehir yasasıyla birlikte mahalle statüsüne geçen belde ve köylerde yol çalışmalarına aralıksız olarak devam ediliyor. Büyükşehire bağlı ekipler, Nazilli’nin Apaklar, Çatak ve Kaşıkçılar Mahallesi’nde yol genişletme çalışmalarının ardından, genişleyen yollara kilitli parke taşı döşeme işlemi gerçekleştirdi. Kışın çamur, yazın ise toz nedeniyle insanların yürümekte ve araç kullanmakta zorluk çektiği yollar modern haliyle vatandaşın hizmetine sunuldu. 

Yol genişletme, parke taşı döşeme ve asfaltlama çalışmalarından memnuniyet duyan mahalle sakinleri, yıllardır yapılmayan hizmetlerin yapıldığını, eski ve bozuk yolların Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından düzeltildiğini söyledi. 

MUHTARLARDAN TOPUKLU EFE’YE TEŞEKKÜR

Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına devam ettiği Apaklar Mahallesi’nde muhtar Mehmet Apak, başkan Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti. Köylerde hizmet rüzgarı estiren Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Apaklar’da yol sorununu ortadan kaldırdığını söyleyen Apak, “Çalışmalardan çok memnunum. İsteklerimizi birer birer yerine getiren Özlem hanıma teşekkür ediyor, selamlarımı iletiyorum” dedi. 

Mahallesinde yapılan çalışmaları yakından takip eden Kaşıkçılar Mahalle Muhtarı Ali Kaşıkçı ise Büyükşehir ekiplerinin hızlı bir şekilde çalıştığını söyledi. Yolların genişlemesiyle birlikte ulaşımın rahatladığını ifade eden Kaşıkçı, “Başkan Özlem Çerçioğlu ve Aydın Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin çalışmasını beğeniyorum. Mahallem adına kendilerine çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum