Aydın CHP'de Birlik ve Beraberlik Etkinliği Düzenlendi

Aydın CHP'de Birlik ve Beraberlik Etkinliği Düzenlendi

CHP Efeler İlçe Teşkilatı, partilileri birlik ve beraberlik yemeğinde buluşturdu.

Düzenlenen yemeğe CHP Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar, CHP’li eski Milletvekili Fatih Atay, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı ,CHP Efeler İlçe Başkanı Bayram İnci , CHP’li ilçe belediye başkanları ve partililer katıldı. Yemekte yapılan konuşmalarda ‘CHP’de birlik ve beraberliğin sağlanması gerektiği’ne vurgu yapılırken, 2015 seçim sürecinin startı verildi. 10.Yıl Marşı ile CHP’liler coşarken, parti içindeki iktidar kavgası için yaşanan enerjinin AK Parti hükümetini devirmek için yaşanması gerektiği vurgulandı. Yemekte ilk olarak konuşan CHP Efeler İlçe Başkanı Bayram İnci, 12 yıllık AK Parti iktidarında işsizliğin tava yaptığını belirtti. ‘Birlik ve bir olmalıyız’ diyen İnci, “Parti içinde iktidar olmak için harcadığımız enerjiyi, AKP’yi devirmek için harcamalıyız. AKP’yi indirmeliyiz. BŞB ve Efeler Belediyelerini nasıl kazandıysak, 2015 seçimlerinde milletvekili sayımızı arttırmak için mücadele etmeliyiz. Gücümüzü Atatürk’ten alıyoruz. Emeği en önemli değer yapmak için, yolsuzluk ve yoksulluğu bitirmek için çalışacağız. Namusluların, namussuzlar kadar cesur olduğunu göstermek için daha çok çalışacağız. Birlik ve beraberliğe her zamankinden çok ihtiyacımız var”dedi.

SAATÇI:CHP İKTİDARI ŞART

CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı ise, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ‘tiran’ olarak nitelerken şunları söyledi: “Cumhurbaşkanı ve kuklası Başbakan ile yönetilen Türkiye, ya bölünecek ya da bölünmeyecek. T.C unvanının devamı için CHP iktidarı şart. Hep birlikte çalışmalıyız”

ÖZAKCAN: BAŞARI HEPİMİZİN OLACAK

Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, yemeğe katılan CHP’lilere araç kullanırken ‘dikkatli olma’ uyarısı yaptı. Özakcan, CHP Efeler İlçe Teşkilatı’na böyle bir organizasyon yaptıkları için teşekkür ederken, “Ülkemizin hangi mecraya sürüklendiğini görüyoruz. Ülkemizin kurtuluşu CHP iktidarından geçiyor. İçinde bulunduğumuz şartlar bizi iktidar yapmaya itiyor. Kişisel duyguları bir kenara bırakarak iktidar olmaya odaklanmalıyız. Başarı hepimizin olacak”ifadelerini kullandı.

ÇERÇİOĞLU: NEDEN YÜZDE 51 DEĞİL?

Belediye seçimlerinde BŞB’de yüzde 44 oy aldıklarını anlatan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ise, “Oy oranımız neden yüzde 51 diye sorguladık. Demek ki vatandaşımıza iyi dokunamamışız. Yüzde 56’lık kesim bize oy vermemiş. Burada suç bizim. Daha bütün olmalıyız. Memnun edemediğimiz kesim üzerine çalışıyoruz”şeklinde konuştu.

Aydın CHP'de Birlik ve Beraberlik Etkinliği Düzenlendi

Aydın CHP'de Birlik ve Beraberlik Etkinliği Düzenlendi

Aydın CHP'de Birlik ve Beraberlik Etkinliği Düzenlendi

Aydın CHP'de Birlik ve Beraberlik Etkinliği Düzenlendi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.