Aydın CHP’de Milletvekili Aday Adayları belli oldu

Cumhuriyet Halk Partisi’nde 17 Şubat’ta başlayan Milletvekili Aday Adaylığı başvuru süresi 1 Mart’ta sona erdi. Aydın CHP’ye 8 bayan toplam 19 kişi aday adaylığı için başvuruda bulundu.

ARALARINDA ünlü TV yapımcısı Tayfun Talipoğlu gibi sürpriz isimlerinde olduğu adaylar arasında 3 avukat, 1 eczacı, 1 ev hanımı, 2 doktor, 5 işadamı, 3 emekli memur ve 1 de iş kadını bulunuyor. 1 Mart’ta dolan aday adaylık başvuru süresinde Aydın CHP’den aday adayı olmak için Didim’den 2, Nazilli ve Kuşadası’ndan 2’şer, Efeler’den ise 10 isim milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulundu.

• EN GENÇ ADAY FULYA ÜSTÜNDAĞ OLDU

Aydın CHP’de en genç aday adayı başvurusu son güne bırakan CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Fulya Üstündağ oldu. Aydın CHP’nin 7 Haziran’da yapılacak olan ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan’ın kontenjan adayı olduğu Aydın’dan Milletvekilliği Genel Seçimleri için aday adayı olan isimler şöyle:

• İŞTE DAY ADAYI OLAN İSİMLER

Metin Lütfi BAYDAR, Fatih ATAY, Hüseyin YILDIZ, Erdal DEMİR, Ferda ÇAĞLAR ERKUT, Saadet KAVASGİL, Tayfun TALİPOĞLU, Ali Ulvi AKOĞLU, Fulya ÜSTÜNDAĞ, Süleyman BÜLBÜL, Mustafa MÜFTÜOĞLU, Nilüfer ÜNÜVAR, Nebahat OSKAY ÜRÜN, Serap BARLAS, Murat KALAYCI, Hüsniye KARSU, Mehmet BAYDEMİR ve Semra KONAKLI

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.