Aydın Emniyet Müdürü Halis Böğürcü, göreve başladı

Aydın Emniyet Müdürü Halis Böğürcü, göreve başladı

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Diyarbakır Eski İl Emniyet Müdürü Dr. Halis Böğürcü, göreve başladı. Böğürcü, “Aydınlılar bizlere inansın ve güvensinler; onları mahcup etmeyeceğimize söz veriyorum” dedi.

İçişleri Bakanlığı kararnamesiyle Aydın İl Emniyet Müdürü Adnan Taşdan ile görev yerleri değiştirilen Diyarbakır İl Emniyet Müdürü Dr. Halis Böğürcü, Aydın’daki yeni görevine başladı. Böğürcü için, Aydın İl Emniyet Müdürlüğü A Hizmet Binası önünde karşılama töreni düzenlendi. Törene, İl Emniyet Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve birim amirleri katıldı. 43 yıllık meslek hayatında ilk kez Ege Bölgesi’nde görev yapacağını ifade eden İl Emniyet Müdürü Dr. Halis Böğürcü, şöyle konuştu:

“20 aydır Diyarbakır’da görev yapıyordum. Adnan Müdürümüzle halef selef olduk. O da bizim bayrağımızı devraldı. İnşallah kendisi, Diyarbakır’ı daha iyi noktalara taşıyacak. Aydın’ı çok güzel bir kent olarak gördüm. Aydın’ın huzur ve emniyetini daha üst noktalara taşımanın gayreti içerisinde olacağız. Bunu tek başımıza başaramayız. Sivil toplum örgütleri, toplumun diğer kesimleri ve personelimizle el ele verirsek daha güzel şeyler ortaya çıkar. El ele vererek daha güzel, daha huzurlu bir Aydın’ı ortaya çıkarabiliriz. Mutlaka hata ve eksiklerimiz de olacaktır. Eksiklerimizi gidererek, iyilikleri yaymaya çalışacağız. Aydın’da iyiliklerin çoğalması için toplumun tüm kesimlerinden katkı bekliyorum. Bize inanan ve güvenen herkese teşekkür ediyorum. Aydın halkına da sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Bizlere inansın ve güvensinler; onları mahcup etmeyeceğimize söz veriyorum.” 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.