Aydın engelli yaşlı adamı arıyor

Aydın engelli yaşlı adamı arıyor

Efeler'de kahveye gitti sanılan 75 yaşındaki işitme ve konuşma engelli Hasan Çakıroğlu, bir daha evine dönemedi. Çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alan polis ekipleri yaşlı adamı bulmak için çalışma başlattı.

Mesudiye Mahallesi 1639 sokak 16 numarada akrabalarının yanında kalan engelli Hasan Çakıroğlu, kahveye gitmek için evden çıktı ve bir daha geri dönmedi. Çakıroğlu'nun öğle yemeği için eve gelmediğini fark eden yakınları yaşlı adamı aramaya başladı. Yakınlarının araması sonuçsuz kalınca durum polis ekiplerine bildirildi. Çevredeki güvenlik kameralarını inleyene ekiplerin yaşlı adamı bulma çalışmaları sürüyor.

Kamera kayıtlarında Efeler merkeze gittiği görülen Hasan Çakıroğlu'nun yakınları duyarlı vatandaşlara seslenerek yardım istedi. Çakıroğlu'nun İlk defa evden çıkıp dönmediğini ve ailecek perişan olduklarını söyleyen yakını Nurcan Babayiğit, "Eniştemiz dün sabahtan bu yana yok. Kahveye gitmek için evden çıkmış bir daha geri dönemedi. Kendisi konuşma ve duyma engelli. Hayatından endişe ediyoruz. Derdini anlatamaz. Allah rızası için görenler polis veya 0551 148 96 33 numaradan bize ulaşsın" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.