Aydın halkından SUV Peugeot'a yoğun ilgi

Aydın halkından SUV Peugeot'a yoğun ilgi

Yeni üretim SUV Peugeot 3008 , Türkiye genelinde aynı anda Aydın’da da görücüye çıktı. Aydın’da Peugeot Kahyaoğulları Plaza’da tanıtılan SUV Peugeot 3008’e Aydın halkı yoğun ilgi gösterdi.

Uzun zamandan beri piyasaya çıkması beklenen yeni Peugeot 3008, global pazarlarda her geçen gün büyüyen ve gelişen C-SUV segmentine yeni bir soluk getirdi. Aydın Peugeot Kahyaoğulları Plaza'da düzenlenen lansmana çok sayıda vatandaş katıldı. Davetliler yeni Peugeot 3008’i yakından inceleme fırsatı bulurken, Peugeot Kahyaoğulları Satış Müdürü Mustafa Kurt, “Peugeot tasarımı, yenilikçi teknolojileri, çevreci ve performanslı motorlarıyla sektörde önemli bir yere sahip. Kahyaoğulları olarak bizler de Aydın’da siz Peugeot severler müşterilerimize markamızın temel felsefesi çerçevesinde en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Aydın Peugeot Kahyaoğulları Plaza olarak yeni döneme başladıklarını söyleyen Kurt, “Ürün gamı çeşitliliğimiz 208, 301, 308, 508, 2008, 3008 ve 5008 gibi otomobillerin yanı sıra Bipper Partner ve Boxer gibi ticari araçlarla geniş bir müşteri yelpazesine hizmet veriyoruz. Bugün burada Yeni SUV Peugeot 3008 lansmanı çerçevesinde bizler için yeni bir dönem başlıyor. Otomotiv sektöründe ilk defa İstanbul’da yapılan bir basın toplantısını tüm Peugeot yetkili satıcılarında canlı olarak izleyip bu heyecana ortak oluyoruz. Yeni Peugeot 3008, yeni nesil Peugeot i-Cockpit, yenilikçi tasarım, PureTech ve BlueHDi üst düzey verime sahip motorlar, EAT6 tam otomatik şanzıman ve üst düzey teknik ekipmanları ile SUV sınıfının en önemli oyuncularından biri olmayı hedefliyor” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.