Aydın ili oda ve borsaları güçbirliği toplantısı Didim’de yapıldı

Aydın ili oda ve borsaları güçbirliği toplantısı Didim’de yapıldı

Aydın ilinde faaliyet gösteren Oda ve Borsalar Güçbirliği Toplantısı, Didim Ticaret Odası’nda yapıldı.

Didim Ticaret Odası ev sahipliğinde gerçekleşen Güçbirliği Toplantısına, Aydın ilinde faaliyet gösteren Oda ve Borsaların Başkanları, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri katıldı.

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan ve Meclis Başkanı Mahmut Öztaş’ın da katıldığı, genel ve yerel sorunların görüşüldüğü toplantıda, başkan Akdoğan’ın konuyu gündeme getirmesiyle turizm bölgesi olan Kuşadası ve Didim ilçeleri için gürültü yasağı hakkında çalışma yapılmasına karar verildi. Toplantıda gündeme gelen konular arasında; mevcut 1/100 binlik çevre düzeni planında yeni yatırımcıya yer bulunamaması, bölge halinin ilçelere uzaklığı, istihdam da nitelikli iş gücünün bulunamaması ve zincir mağazaların vergi kaydının Aydın’da olmaması nedeniyle Aydın’daki vergi kaybı yer aldı.

Karşılıklı görüş alışverişi şeklinde geçen toplantıda, Aydın ilindeki oda ve borsa başkanları bağlı bulundukları merkezlerle ilgili sorunları gündeme getirdi ve bölgesel ve yerel sorunlara yönelik rapor hazırlanarak, yaklaşan genel seçimler öncesinde milletvekili adaylarına raporun takdim edilmesine karar verildi.

Aydın ili oda ve borsaları güçbirliği toplantısı Didim’de yapıldı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.