Aydın İYİ Parti'den bomba açıklama

Aydın İYİ Parti'den bomba açıklama

İYİ Parti Aydın İl Başkanlığı Aydın’da görev yapan basın mensuplarıyla buluştu.

DENGE - İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner, hedefleri ve parti tüzüğü hakkında bilgiler verdi. Cumartesi günü İYİ Parti Genel Başkanı Meral Ekşener’in katılımıyla il binasının açılışını yapacaklarını kaydeden Taner, tüm hazırlıkların tamamlandığını kaydetti.

Aydın ve Türkiye genelinde hiçbir siyasi partiyle ittifak içerisinde olmayacaklarını kaydeden Taner, “Aydın’da yerelde CHP’nin Türkiye genelinde AKP’nin iktidarına son vermek için gayret edeceğiz” dedi.

İYİ Parti Aydın Basın-Medya Tanıtım Komisyonu, kahvaltı organizasyonu düzenleyerek, basınla bir araya geldi. 1926 Restaurant’da düzenlenen toplantıya; İYİ Parti İl Başkanı Recep Taner, Efeler İlçe Başkanı Pınar Öncer, İYİ Parti İl ve Efeler İlçe Divanı, Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Ulucan ve basın mensupları katıldı.

"YEREL BASIN SESİMİZ SOLUĞUMUZDUR"

Programının açılış konuşmasını yapan İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner, “Öncelikle Afrin bölgesinde ordumuzun sürdürdüğü operasyonda şehit düşen Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Türk Milleti’ne de başsağlığı diliyorum. Basın Türkiye için önemli, İYİ Parti için daha da önemli. Bugün maalesef yanlı ve yandaş medya tarafından İYİ Parti gösterilmemekte, görülmemektedir. Böyle bir ortamda yerel basın bizim sesimiz soluğumuzdur” dedi.

“İYİ PARTİ OYLARIN YÜZDE YÜZÜNE TALİPTİR”

İYİ Parti’nin yerelde ve geneldeki hedeflerinde de bahseden Taner, “Yüzde 50+1 oyu hedeflemeyen partinin siyasi olarak bir düşüncesi yok demektir. İYİ Parti oyların yüzde yüzüne taliptir. Anketlerde partimiz yüzde 20 bandında görünüyor. Partimizin tüzüğünde olduğu gibi kadın kollarımız bulunmuyor. Biz kadınlarımızın kol değil baş veya gövde olmasını istiyoruz. Onun için partimizde en az yüzde 25 kadın kotası bulunuyor. 3 İlçe başkanımız da kadın. Yerel seçimlerde ittifak düşüncemiz yok. Aydın’daki belediye başkan adaylarımızla vatandaşlarımızın oylarına talip olacağız. İnanıyoruz ki Aydın’da yerelde CHP’nin Türkiye genelinde AKP’nin iktidarına son vermek için gayret edeceğiz” diye konuştu.

“11 ŞUBAT’A KADAR KONGRE SÜRECİMİZİ TAMAMLAYACAĞIZ”

Basın Medya Komisyonu adına basın bildirisini okuyan Tülin Kahyaoğulları ise, “Genel başkanımızın gelişi ile yapmış ve yapmakta olduğumuz hazırlıklar ve ilçelerimizin kongreleri büyük bir yoğunluk ve özveri ile devam etmektedir. Şimdiye kadar 16 ilçemizin kuruluşu tamamlanmıştır. Bu hafta içinde yoğun kongre süreçleri yaşayacağız ve 11 Şubat Pazar günü bu süreçleri tamamlayacağız. İYİ Parti’nin seçimlere girememesi gibi bir durumu söz konusu değildir” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.