Aydın MHP 2016'yı değerlendirdi

Aydın MHP 2016'yı değerlendirdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Teşkilatı, düzenlenen 2016 yılı 'Yerel Yönetimler ve Aydin Büyükşehir Belediye Meclisi' çalışmaları değerlendirme toplantısında bir araya geldi.

Toplantıya MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, Aydın Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri ve yönetim üyeleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, “Türkiye Cumhuriyeti her türlü iğrenç ve namert operasyonu göğüsleyip ezecek güç ve kudrettedir. Milli birlik ve dayanışma bağlarını daha da sağlamlaştırarak bugünleri aşmak, bu zulmeti yenmek zorunda olduğumuz iyi bilinmelidir. Türkiye terörizme karşı teyakkuzda olduğundan dolayı Milliyetçi Hareket Partisi sorumlu, ahlaklı, ilkeli ve milli duruşunu sonuna kadar koruyarak devletinin ve milletinin yanında fedakârca mücadele edecektir. Çok Şükür Türk Milleti meşum ve melun oyunları bozmaya muktedirdir. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve aziz milletimize sabır ve başsağlığı temenni ediyorum. Şu anda tedavi altında bulunan kardeşlerimize acil şifalar diliyorum. Asker de bizim, polis de bizimdir ve milletin öz evlatlarıdır. Birini diğerine tercih edemeyiz. Birini diğerinden üstün tutamayız. Türkiye bizimdir, herkes Türkiye’dir. Doğrulalım, ayağa kalkalım, hainleri güldürmeyelim.'Ne Mutlu Türküm' seslenişiyle bağımsızlığımızın sembolü ay yıldızlı al bayrak altında hep beraber toplanalım” dedi

Toplantı sonrası MHP Aydın İl Teşkilatı, büyükşehir girişlerindeki polis kontrol noktaları ziyaret edilerek başsağlığı dileklerinde bulunuldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.