Aydın MHP’den Bayrağın İndirilmesine Tepki

Aydın MHP’den Bayrağın İndirilmesine Tepki

MHP Aydın İl Başkanı Fevzi Köse, “Bayrak sevgimiz bu tür kötü emellere ve hainlere karşı duracak gücümüzün temel kaynağıdır” dedi.

Diyarbakır’ın Lice ilçesinde Türk Bayrağının indirilmesini kınayan Fevzi Köse, “Diyarbakır’daki olaylarda ölen PKK’lıların ardından, yüzleri kapalı PKK’lı bir grup doğu hava sahamızı koruyan 2.Hava Kuvvet Komutanlığı’nın etrafını sarmıştır. Bu gruptan öne çıkan bir hain, komutanlığın tel örgülerle çevrili duvarını aşmış, sonra bahçesine girmiş ve ne acıdır ki orada bulunan bayrak direğine tırmanarak şehidimizin emanetini, Türk Milletimizin namusu olan bayrağımızı şerefsizce indirmiştir. İnen bayrağımız teröristler tarafından yerlerde sürünmüştür. Milliyetçi Hareket Partisi olarak sözde ‘çözüm sürecinin’ aslında ülkeyi bölme girişimi olarak değerlendirdiğimizi her fırsatta halkımıza anlatmaya çalıştık. Diyarbakır Lice’de yaşanan bayrak indirme rezaleti, bizlerin, bu tespitte ne kadar haklı olduğunu, bir kere daha gözler önüne sermiştir” diye konuştu.

Sancağın vatanın simgesi olduğuna işaret eden Köse, “Bu oluyorken, 2.Hava Kuvvet Komutanlığı’nda hiç mi duyarlı, hiç mi helal lokma yemiş, hiç mi kalbi vatan ve bayrak sevgisiyle çarpan bir asker çıkıp da bu teröriste gününü gösterememiştir? Milliyetçi Hareket Partisi olarak var olma sebeplerimizden, hassasiyetlerimizden biri olarak gördüğümüz vatan bütünlüğü ve bayrak sevgimiz bu tür kötü emellere ve hainlere karşı duracak gücümüzün temel kaynağıdır. Türk’ün bayrağına uzanacak elleri kırarız, vatanımıza dikilecek gözü çıkarırız. Türk’ün şerefine uzanacak dilleri koparırız. Hiç kimse Türk milliyetçilerini aşmadan, Türkiye üzerinde hesap yapamayacaktır. Türk milliyetçileri var olduğu sürece Türkiye bir Türk yurdu olarak birliğini ve varlığını sürdürecektir. Bu anlamda mücadelemiz hiç bitmeyecektir, bu böyle bilinmelidir. Rengini sayısız şehidimizin kanından alan, varlığımızın ve bağımsızlığımızın sembolü Türk bayrağımızı indirenleri lanetliyor, bu rezalete seyirci kalan tüm kişileri, kurum ve kuruluşları tekrar şiddetle ve nefretle kınıyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.