Aydın polisinden 'Huzurlu Sokaklar' operasyonu

Aydın polisinden 'Huzurlu Sokaklar' operasyonu

Suçun önlenmesi ve suçluların yakalanması amacıyla İncirliova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çeşitli noktalarda huzur operasyonu gerçekleştirdi. Operasyonda hırsızlık ve yaralama suçundan aranan iki kişi yakalandı.

Türkiye genelinde yapılan 'Huzurlu Sokaklar' operasyonu kapsamında, İncirliova'da Ramazan ayının ilk gününde suçun önlenmesi ve suçluların yakalanması ile vatandaşın huzurlu olması amacıyla cadde, sokak, park, bahçe ve ırmak kenarlarında uygulama yapıldı. Polis ekipleri tarafından umuma açık iş yerleri ve internet kafeler denetlenirken, ilçe merkezinde bulunan tüm metruk binalar kontrol edildi.
 
YARALAMA VE HIRSIZLIKTAN ARAMASI BULUNAN İKİ KİŞİ YAKALANDI

Şüpheli kişilere yönelik genel bilgi taraması (GBT) kontrollerinin yapıldığı uygulamada, aranan şahıslar, silah, bıçak, uyuşturucu madde taşıyan şüpheliler üzerinde duruldu. Yapılan kimlik kontrollerinde yaralama ve hırsızlık suçlarından aranan iki kişi yakalandı. Yaralama suçundan yakalaması bulunan Erkan Özcan, ile hırsızlıktan aranan Mahir Tanşi, emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi. 

Kaynak: Denge

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.