Aydın Protokolü Ve Adaylar Oylarını Kullandı

Aydın Protokolü Ve Adaylar Oylarını Kullandı

Aydın’da 2015 Milletvekilliği Genel Seçimi kapsamında oy verme işlemi sorunsuz bir şekilde devam ederken; protokol ve vekil adayları da oylarını kullandı.

Aydın Valisi Erol Ayyıldız, eşi Uzm. Dr. Dilek Didem Ayyıldız ile ikiz kızları Melek ve Dila ile birlikte geldiği Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu’ndaki 2011 nolu sandıkta oyunu kullandı. Çıkışta gazetecilerin sorularını cevaplayan Vali Ayyıldız, “Ülkemiz için ve Aydın’ımız için hayırlı uğurlu olsun. Her türlü önlemlerimizi aldık. Seçim öncesi, seçim esnası ve sonrasında her hangi bir aksaklığa meyal vermeyeceğiz. Tüm hazırlıkları önceden yapmıştık. Sağlıklı bir süreç içerisinde seçim geçireceğimize inanıyoruz. Güvenlik açısından da bir sıkıntı yaşanmayacağını ümit ediyorum. Güvençlik güçlerimiz ve görevlerimiz işlerinin başında. Mazeretliler dışında tüm polis ve jandarma görevlilerimiz bugün göre yapıyor. Güzel ve demokratik bir ortamda seçim geçirmeyi temenni ediyorum” dedi.

Yine aynı okuldaki 2018 nolu sandıkta eşi Gülru Atay ile birlikte oyunu kullanan AK Parti Milletvekili Adayı Sadık Atay da, sıra bekleyen ve oyunu kullanan seçmenlerle sohbet etti.

Türkiye’deki seçmenlerin yüzde yüzünü demokratik ve özgür bir şekilde sandığa gidip oyunu kullanmasını ümit ettiklerini belirten Sadık Atay, “Vatandaşlarımızın kimsenin baskısı ve tesiri altında kalmamasını diliyoruz. AK Parti olarak seçim güvenliğinin sağlanması noktasında büyük çaba harcadık. Seçimlerin neticesinin en başta vatanımıza milletimize, bayrağımıza ve devletimize ve de tüm dünyaya hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Bu bir vatandaşlık görevi. Türkiye’nin 2023 ve 2053 hedeflerine baktığımızda bu seçimler büyük önem arz ediyor. AK Parti olarak gösterdiğimiz tüm gayretle başta paralel yapı olmak üzere AK Parti’yi öne sürerek Türkiye’yi al aşağıya etmek isteyenlerle mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu seçim Türkiye’nin büyümesini ve istikrarını engellemek isteyenlerle Yeni Türkiye’ye inanların bir mücadelesi olacak. Biz aziz Türk milletinin rahmetli Menderes ve Özal ile Sayın Cumhurbaşkanımızın dönemlerinde olduğu gibi sandıkta en iyi cevabı vereceğine inanıyoruz” diye konuştu.

“MİLLETİMİZ BUNLARA PABUÇ BIRAKMAZ”

Sabahtan itibaren 100’ün üzerinde bir sandığı gezdiğine işaret eden Atay, şöyle konuştu: “Ziyaret ettiğim sınıflarda tanıdığımız TGB’li gençlerin yanı sıra Vatan Partisi ve HDP’lilerin sandıklarda paralel yapı mensuplarıyla işbirliği yaptığını gördük. Havuzlar kurup, ciddi bir çalışma içerisine girmişler. Bunlar boşa çabalar. Bizim milletimiz bunlara pabuç bırakmaz, doğru neyse ondan yana tavır kullanır”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.