Aydın Şehiriçi Minibüs Kooperatifi’nde 2. Yalçın Dönemi

Aydın Şehiriçi Minibüs Kooperatifi’nde 2. Yalçın Dönemi

Aydın’da faaliyet gösteren Aydın Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi’nin olağan genel kurulunda Okan Yalçın yeniden kooperatifin başkanlığına getirildi.

Sabah saatlerinde Aydın Şoförler Odası Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen kongreye Aydın Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanı Semih Özmeriç, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Selahittin Çetindoğan, Aydın TARİŞ başkanı Nizamettin Başaran, Tamirciler Odası başkanı Hasan Eyefçi, TES-İŞ Sendikası Başkanı Mustafa Aydın, Aydın Belediye İş Sendikası Başkanı Hidayet Yaman, Aydın Servis Kooperatifi Başkanı Mansur Arslan, Nazilli, Söke, Kuşadası ve Didim ilçelerinin Şehir İçi Minibüs Koopartifi başkan ve yöneticileri katıldı.

Üyelerin yoğun ilgi gösterdiği kongrede Başkan adayı olan Okan Yalçın’ın listesine karşı başka liste çıkmazken üyelere seslenen Başkan Yalçın, meslektaşlarına hitaben yaptığı konuşmada şoförlüğün öneminden söz etti. Bugün şoförlük mesleğini yapan kişilerin en güvenilir kişilerden olması gerektiğini belirten Başkan Okan Yalçın, “Direksiyon başına geçen herkesin öncelikle emanet ve ahilik geleneklerine sahip kişiler olması gerektiğini düşünüyorum” dedi. Üyelere ve şoförlere ‘Ortaklarım’ diye hitap eden ve kendilerine olan bu güvenin sorumluluklarını daha da artırdığını belirten Başkan Okan Yalçın, “Değerli ortaklarımız; hiç kuşkusuz Aydın Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kopperatifimiz hepimizin ailesini geçindirdiği ve yaşamımızı sürdürebilmemiz için birinci derece gerekli olan en değerli yatırımımız ve varlığımızdır. Bu sebeple hepimiz bu işimize sahip çıkmak amacıyla elimizden geldiğince çoluğumuzun çocuğumuzun nafakasını temin ettiğimiz mesleğimiz bir kamu hizmeti özelliği taşıması ve Büyükşehir Belediyesi Denetimli olması sebebiyle daha fazla önem arz etmektedir” dedi.

“HANIMLARA ÖZEL HASSASİYET”

Konuşmasında çok önemli ve hassas bir görevi ifa ettiklerini belirten Başkan Okan Yalçın, “Minibüsümüze ayak basan, durağımıza gelen herkes bizim için çok önemli hatta misafirimizdir. Ancak çocuk ve hanımlarımıza karşı çok daha hassas ve duyarlı olmalıyız. Bu duyarlılığı tüm üyelerimizin göstereceğine de inancım tamdır. Üzülerek belirtelim ki maalesef Türkiye’de son 4 ayda 102 kadın uğradığı şiddet ve saldırı sonrası hayatını kaybetmiş. Bu gerçekten içler acısı bir durum. Bu nedenle gerek trafikte gerekse sosyal hayatta herkesi saygıya davet ediyor bizim de bu konuda örnek olacağımızı belirtiyoruz” diyerek herkesin hanımlara ve çocuklara daha hassas davranmasını istedi. Yalçın ayrıca, pazar günü kutlanacak olan Anneler gününü şimdiden kutladığını ifade etti.

“YENİ YÖNETİM KURULU”

Yapılan olağan genel kurul sonucu Okan Yalçın Başkanlığı’ndaki Aydın Şehiriçi Minibüs Kooperatifi’nin yönetimi Başkan Yardımcısı Nahit Atan, ve Önder Eroğlu, Kemal Selçuk, Basri Yaman, Edip Çağlayan, Sehabettin Kanşıray, Nuri Çakır ve Günaydın Işık’tan oluştu.

Denetim kuruluna ise; İbrahim Pekgüzel, Adem Özdemir ve Zinnur Salih Zeren seçildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.