Aydın SGK Yeni Hizmet Binası 2016’ta tamamlanacak

Aydın SGK Yeni Hizmet Binası 2016’ta tamamlanacak

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Aydın İl Müdürü Rifat Kocaoğlu, yapımına başlanan SGK il binası inşaatında incelemelerde bulundu.

Ziyaret sırasında inşaat çalışmaları hakkında SGK İl Müdürü Rifat Kocaoğlu’nu bilgilendiren yüklenici firma Doku İnşaat’ın şantiye şefi Ekrem Hayri Nural, SGK binasını Aydın’a yakışır bir şekilde belirtilen süre içerisinde tamamlayarak 5 Mart 2016 tarihinde teslim edeceklerini söyledi. 3 bin 100 metrekare üzerine inşa edilen binanın 5 katlı olacağını belirten Nural, “Yılardır Aydın’da Doku İnşaat olarak çok sayıda bina yaptık. Bu bina bizim için çok farklı bir bina. Bu binayı Doku İnşaat kalite ve güvencesi ile yapıyoruz. Bu bina Aydın’ın mimari açıdan en güzel eserlerinden biri olacak. Allah nasip ederse belirtilen 550 gün içerisinde de tamamlayarak 5 Mart 2016 tarihinde de teslim edeceğiz” dedi.

“AYDIN GÜZEL BİR BİNA KAZANACAK”

İnşaat alanını inceleyen SGK Aydın İl Müdürü Rifat Kocaoğlu ise, “İnşaatımız tüm hızıyla devam ediyor. Şuan 2. katımızda bitmek üzere. Binamızın tamamlanmasıyla birlikte Aydın güzel bir bina kazanmış olacak. SGK Aydın İl Müdürlüğü de yeni binasında daha güzel imkanlarla Aydınlılara daha kaliteli hizmet verecek. Temennimiz inşaatımızın kazasız belasız en güzel şekilde tamamlanmasıdır” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.