Aydın Ülkü Ocakları Başkanı Şan: "15 Temmuz'da yeni bir destan yazdık"

Aydın Ülkü Ocakları Başkanı Şan: "15 Temmuz'da yeni bir destan yazdık"

Aydın Ülkü Ocakları Başkanı Tayfun Şan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, "Yüce Türk Milleti karanlık gecede sokaklara çıkarak, destanlarla dolu tarihimize yeni bir destan yazdı." ifadelerine yer verdi.

GÜNAY PABUŞÇU-Aydın Ülkü Ocakları Başkanı Tayfun Şan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Şan, "15Temmuz gecesi vatan hainleri, Vatanımızın Bölünmez Bütünlüğüne göz diktiler, Milli Egemenliğimizi   Emperyalist Ülkelere devretmeye çalıştılar. Cennet Vatanımızı Küresel güçlere teslim etmek için harekete geçtiler. Dış güçlerle ortak hazırladıkları Hain planlarını "Milleti olan ordumuza" sızarak, Asker görünümlü hainleri kullanıp, uygulamaya çalıştılar. " dedi. 

"Milletimiz yeni bir destan yazdı" 

Türk Milleti'nden Malazgirt'in, İstanbul'un, Mohaç'ın, Kosova'nın, Niğbolu'nun, Çanakkale'nin intikamını almak için darbe girişiminde bulunulduğunu hatırlatan Şan," Yüce Türk Milleti karanlık gecede sokaklara çıkarak, destanlarla dolu tarihimize yeni bir destan yazdı. Yaşlısı, genci ile sokaklara inerek, Vatanına sahip çıkan Türk Milleti, korkusuzluğunu tüm Dünyaya tekrar gösterdi." ifadelerini kullandı. 

"Türk Devleti çıkarlarını koruduğunu dünyaya ilan etti" 

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde,  şehitlerimize Allah'tan rahmet gazilere ayrı ayrı minnetle andığını belirten Şan," 15 Temmuz'da Bilge Liderimiz Dr. Devlet BAHÇELİ dik duruşuyla devlet adamı tavrıyla darbecilere taviz vermemiş, darbeyi önleyenlerin en başında olmuştur. Devlet; "baba bildiğimiz devleti" sokaktan alıp hak ettiği  yerine çıkarmıştır. Hainlerden temizlenen Türkiye Cumhuriyeti Devleti; Suriye, Irak, Kıbrıs, Akdeniz, Libya'ya Türk Milletinin çıkarlarını korumak için, Asker çıkarmış, Doğu Akdeniz'de Türk  Bayrağı'nı dalgalandırmıştır. Türk Devleti şartlar ne olursa olsun çıkarlarını koruyacağını dünyaya ilan etmiştir.Bu vesileyle yurt içi ve yurt dışında operasyonda olan askerlerimize muzafferiyetler diliyor, onları Allah'a emanet ediyorum. Gücümüzün göstergesi , milli egemenliğimizin gereği,  kılıç hakkımız Ayasofya Camii'nin tekrar ibadete açılmasının mutluluğu ve huzurunu yaşadığımızı belirtmek istiyorum." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.