Aydın Vali Yardımcısı jeotermal temsilcileriyle yat gezisinde...

Aydın Vali Yardımcısı jeotermal temsilcileriyle yat gezisinde...

Aydın vali yardımcısının Didim'de jeotermal firması yetkilileriyle yat keyfi kameralara yansıdı.

Koronavirüs salgınında sosyal mesafe kuralına uyma konusunda sık sık denetim ve uyarılar yapılan Aydın'da, 9 Mayıs 2020 tarihinde İl Hıfzısıhha Kurulu kararınca maske takma zorunluluğu getirildi. Kişiler arasında sosyal mesafeyi koruyacak şekilde hareket edilmesi yönünde yapılan uyarıların ardından, karara uymayan vatandaşlara cezai işlem uygulanacağı bildirildi.


Henüz kararın üzerinden bir gün geçmesine karşın Aydın Vali Yardımcısı Mustafa Hulusi Arat'ın toplu halde çekilen yat keyfi gündeme bomba gibi düştü. Sosyal mesafeyi hiçe sayarak, maskesiz bir şekilde Didim Marina'dan 27 kişinin bulunduğu yat ile denize açılma görüntüleri olay oldu.

2281f949-c28e-4398-9c16-01b4cdc7b334-001.jpeg

 

AYDIN ÇÜRÜK YUMURTA KOKUSUYLA CEBELLEŞİRKEN JES FİRMA TEMSİLCİLERİ DENİZE AÇILDI


En çok vaka görülen kıyı ilçelerinden olan Didim’de, Vali Yardımcısı Mustafa Hulusi Arat ve Didimli iş adamı Kazım Fidan, 3 yaşındaki çocukların ve risk grubuna giren 70 yaşındaki vatandaşların da bulunduğu yattaki görüntüler, İl Hıfzısıhha Kurulu kararını hiçe saydıklarının göstergesi oldu. 

Bölgede yatları bulunan vatandaşların denize açılmasına izin verilmezken, aralarında jeotermal firma temsilcilerinin de yer aldığı gruba yapılan insiyatif akıllarda soru işareti bıraktı.  Yatta bulunan şahıslara cezai işlem uygulanıp uygulanmayacağı ise merak konusu oldu.

6a84a1b2-f860-4d26-8c37-128c4ef48946-001.jpeg

 
Fotoğraf: Didimpostası

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.