Aydın Valiliği personeline duygusal veda

Aydın Valiliği personeline duygusal veda

Aydın Valiliği’nden 10 yıldır görev yapan 30 yıllık devlet memuru Aydın Ünlü, düzenlenen etkinlikle emeklilik yaşamına uğurlandı

Aydın Ünlü için düzenlenen veda etkinliğine İl Yazı İşleri Müdürü Hüseyin İpek, İl İdare Kurulu Müdürü Aydın Uysal, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şükrü Söylevci, İl Sosyal Etüt ve proje Müdürü Necati Doru, İl Mahalli İdareler Müdürü Selim Özen, İl Planlama ve Koordinasyon Müdürvekili Camile Yıldızer, Bilgi İşlem Şube Müdürü Osman Ünlü, Hukuk İşleri Şube Müdürü İbrahim Aksünger ile Aydın Valiliği personeli katıldı. Geniş bir katılımla gerçekleşen etkinlikte, Aydın Ünlü ve mesai arkadaşları duygusal anlar yaşadı.

Veda etkinliğinde konuşan İl Yazı İşleri Müdürü Hüseyin İpek, okuduğu Yahya Kemal Beyatlı’nın ‘Sessiz Gemi’ şiiriyle duygusal anların yaşanmasına neden oldu. 4 yıldır görev yaptığı Aydın Valiliği’nden tüm personelle sevinci ve sıkıntıları birlikte paylaştıklarını belirten İpek, “Çeşitli zorluklara birlikte göğüs gerdik ve bu zorlukları birbirimize destek olarak başarılı bir şekilde aştık. En başından itibaren hedefimiz burada bir aile ortamı çalışmalarımızı gerçekleştirmek ve çalışanların yaptıkları işten zevk almalarını sağlamak oldu. Bu mükemmel ekip, hepinizin özverili ve disiplinli çalışması sayesinde ortaya çıktı. Ortada bir başarı varsa bu hepimizin sayesindedir. Ben, bu ekibin bir paçası olmaktan her zaman gurur duydum ve bu hep böyle kalacak. Mesai arkadaşlarının, bugün personelimiz Aydın Beyi hiç unutamayacağı bir şekilde uğurlamasından gurur duydum. Aydın’ın Beyin de ömrü boyunca mesai arkadaşlarını hatırlamasını istiyorum” dedi.

İl Yazı İşleri Müdürü İpek, konuşmasının ardından Aydın Valiliği adına hazırlanan çiçek ve alınan hediyeyi Aydın Ünlü’ye takdim etti. İpek’in konuşması ve etkinlik boyunca duygusal anlar yaşayan Ünlü, mesai arkadaşlarına yaptığı teşekkür konuşmasında şunları söyledi: “30 yıllık memuriyet hayatımın son 10 yılını sizlerle birlikte geçirdim. Acısıyla, tatlısıyla birçok şeyi paylaştık. Sizlerle tanışmak ve sizlerle çalışmak benim için büyük mutluluktu. Bu ekibin bir parçası olduğum için kendimi şanslı olarak addediyorum. Benim için düzenlenen etkinlikte emeği geçen ve burada hazır bulunan müdürlerim ve mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Sizleri asla unutmayacağım”

Etkinliğe katılan Aydın Valiliği personeliyle vedalaşan Aydın Ünlü, emeklilik yaşamına ayrılmadan önce arkadaşlarıyla birlikte son kez hatıra fotoğrafı çektirdi.

Aydın Valiliği personeline duygusal veda

Aydın Valiliği personeline duygusal veda

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.