Aydın'a o sözü verdi

Aydın'a o sözü verdi

Aydın’a önceki gün bazı açılış ve törenler için gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yla görüşen AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Kazım Günaydın, Acarlar’da bulunan karakolun yetersiz kaldığını için yenisinin yapılması istedi

Bakan Soylu’da hemen Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok’a karakolun 2018 yılı yatırım programına alınması yönünde talimat verdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yla görüşme yaptığını söyleyen AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Kazım Günaydın, “Aydın’a bazı açılış ve törenler için gelen İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’ya İncirliova Acarlar Mahallemizde polis karakolumuzun eski belediye binasında hizmet verdiğini nüfusun 13 bin olduğunu binanın yetersiz kaldığını aktardım. 2018 yılında yatırım programına alınması için destek istedim. Bakanımız da Emniyet Genel Müdürümüz Selami Altınok’a karakolun hemen yapılması yönünde talimat verdi. Bin 400 metrekare üzerine kurulacak ve 4 milyon liraya mal olacak olan karakolun 2018'de yapılması planlanıyor. Acarlar'a ve emniyetimize hayırlı olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.