Aydın'da 11 ayrı suçtan aranan zanlı yakayı ele verdi

Aydın'da 11 ayrı suçtan aranan zanlı yakayı ele verdi

Söke’de İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri hakkında 11 ayrı suçtan 13 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kişiyi yakalandı.

Söke’de uyuşturucu madde ticareti yaptığı, küçük yaştaki çocuklara ve gençlere torbacılık yaptırdığı ileri sürülen F.T.’yi yakalamak için polis çalışma başlattı. Hakkında 11 ayrı suçtan 13 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan F.T., sürekli olarak adres değiştirerek izini kaybettirdi. Soruşturmayı derinleştiren ekipler teknik takibin yanında fiziki takipte başlattı.

TORBACILAR DA YAKALANDI

Yaklaşık olarak iki ay süren takip sonucunda F.T., torbacı olarak çalışan K.Ö., O.İ., V.Ç ve A.R.M., yapılan operasyonla yakalandı. K.Ö. ve O.İ.’nin yapılan üst aramalarında 5,13 gram metamfetamin, 4 adet uyuşturucu nitelikli hap ve 8,5 gram bonzai ele geçirildi. F.T.’nin yapılan üst aramasında 12 adet fişek tabir edilen satışa hazır vaziyette metamfetamin maddesi, 1 adet uyuşturucu hap ve uyuşturucu kullanmaya yarayan düzenek ele geçirildi.

UYUŞTURUCUYU SATIN ALANLAR HAKKINDA İŞLEM YAPILDI

Açılan soruşturma kapsamında şüphelilerden uyuşturucu satın aldıkları tespit edilen 17 kişi hakkından uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak suçun işlem yapıldı. Emniyette işlemleri tamamlanan F.T., O.İ., V.Ç ve A.R.M. isimli şüphelilerden V.Ç. ve A.R.M. çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken F.T. ve O.İ. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İKİ POLİSİN YARALANMASINA SEBEP OLMUŞTU

Geçtiğimiz ay yakalanacağını anlayarak aracıyla kaçmaya çalışan F.T.’yi kovalayan iki ekip otosu kaza yapmış ve 2 polis memuru yaralanmıştı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.