Aydın'da 30 bin liralık fatura şoke etti

Aydın'da 30 bin liralık fatura şoke etti

Germencik'e 25 milyonluk yatırımla topraksız sera kuran Azerbaycanlı yatırımcı Erdem Yunus Arifoğlu'nun jeotermal sıkıntısına bir de elektrik faturası eklendi.

Arifoğlu'na Ekim'de 23 bin, Kasım'da ise 30 bin lira elektrik faturası geldi. Azeri yatırımcı duruma, "Ekim 2018 1 aylık elektrik faturası ile kasım 2018 ayı elektrik faturası arasında yüzde 76 fark var, yani zam yapılmış. Bir isletme nasıl ayakta durabilir bu insafsızca tarifeler karşısında. Allah sizi bildiği gibi etsin" sözleriyle sitem etti.

Aydın Germencik’teki Güriş Grubuna ait Gürmat Elektrik Üretim A.Ş. bünyesinde kurulan Galip Hoca Germencik Jeotermal Enerji Santrali’nden sıcak su alamadığı için yatırımlarını çekmeye hazırlanan Azerbaycanlı yatırımcı Erdem Yunus Arifoğlu, işletmesine gelen 30 bin liralık elektrik faturasıyla şoke oldu. Arifoğlu bir ayda tam yüzde 76 zamla ödediği faturaya sosyal medya hesabından sitem etti. Jeotermal Enerji Santralinden alacağı sıcak su ile hem elektrik hem de kömür sarfiyatından kurtulmak istediğini belirten Azeri yatırımcı Arifoğlu yetkililerin sesini duymasını istiyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.