Aydın'da aile faciası

Aydın'da aile faciası

Aydın’ın Köşk ilçesinde zeytin toplamaktan dönen 6 kişinin içinde bulunduğu minibüs yaklaşık 250 metrelik uçuruma yuvarlandı. Feci kazada Leyla Seylan, Ayşe Seylan ve Nimet Seylan hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

Kaza, Köşk ilçesi Akçaköy Mahallesi'nde akşam saatlerinde meydana geldi. İzmir'in Ödemiş ilçesi Çayırköy Mahallesi'nde yaşayan ve Akçaköy Mahallesi'ndeki bir bahçeden zeytin toplamaktan dönen ve içinde 6 kişinin bulunduğu Habib Seylan idaresindeki minibüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak 250 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma, AKUT, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada, uçurumun dibindeki dere yatağına düşen minibüste bulunan Leyla Seylan, Ayşe Seylan ve Nimet Seylan hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı. Kazada hayatını kaybedenlerin dere yatağından çıkarılması için çalışma başlatıldı.

Yaralılardan Muhsin Seylan (34) ile Habib Seylan (28) Adnan Menderes Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, 17 yaşındaki Merve Seylan'ın Aydın Devlet Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındığı öğrenildi. Jandarmanın kazayla ilgili soruşturması sürüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.