Aydın'da akılalmaz kaza

Aydın'da akılalmaz kaza

Efeler'de seyir halindeki TIR'ın fırlayan tekerleği gazeteci Suat Deniz’in park halindeki otomobiline isabet etti. Otomobilde büyük hasar meydana geldi.

Kaza, Aydın- Muğla karayolunun ikinci kilometresinde saat 13.00 sıralarında meydana geldi. Mesut Işık yönetimindeki 35 SR 509 plakalı TIR'ın arka lastiklerinden birisi, seyir halindeyken yerinden çıktı. Fırlayan lastik, büyük bir hızla, Suat Deniz’e ait 09 FK 446 plakalı, park halindeki otomobile isabet etti. Çarpmanın etkisiyle otomobilde maddi hasar meydana geldi. Kazanın ardından olay yerine gelen polis ekipleri incelemede bulundu.
 
TEKERLEK MERMİ GİBİ FIRLADI

Görgü tanığı İsmail Örs, kaza anında aracın yan tarafında telefonla konuştuğunu söyledi. TIR'ın tekerleğinin bir anda haznesinden fırladığını belirten Örs, “200 metre öteden tekerin fırladığını gördüm. Hızlanarak buraya geldi. Araç, düz bir şekilde park halindeydi. Araca çarparak arka camını ve tamponunu kırdı” dedi.


Olay yerine yakın bir noktada kokoreççilik yapan Ramazan Unutur ise, “Ben kokoreççiyim. Otobanın kenarından tekerlek fırladı mermi gibi. Burada bir çocuk vardı. Ben bağırdım, çocuk çekildi. Mermi gibi geçip arabaya isabet etti. Allah’a çok şükür çocuğa bir şey olmadı. Çok tehlikeli şekilde geçti” diye konuştu.
TIR'ın sürücüsü Mesut Işık da tekerleğin fırladığını anında fark edemediğini belirterek, arkadan gelen bir araç sürücüsünün işareti üzerine durumun farkına vardığını, bunun üzerine olay yerine geldiğini ifade etti.
Maddi hasarın meydana geldiği kazada can kaybının olmaması teselli kaynağı oldu.

5666ec502aad4d8791fdaf32801b8127.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.