Aydın'da Aleyna Tilki coşkusu

Aydın'da Aleyna Tilki coşkusu

Germencik’te bu yıl 17’ncisi düzenlenen Germencik Tarım İncir Kültür ve Sanat Festivali'nin son gününde Aleyna Tilki ve Buray sahne aldı.

Germencik'te 8- 9 Eylül tarihlerinde düzenlenen 17’nci Germencik Tarım İncir Kültür ve Sanat Festivali, iki gün boyunca büyük ilgi gördü. Germencik Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen festivalin son gününde Aleyna Tilki ve Buray konser verdi. İlk olarak sahneye 'Yetenek Sizsiniz' adlı yarışmada beğeni topladıktan sonra kısa sürede şöhret basamaklarını tırmanan Aleyna Tilki çıktı. Gençlerin yoğun ilgisiyle karşılanan 17 yaşındaki şarkıcı, sahne performansı ile göz doldururken, söylediği bir birinden güzel parçalarla hayranlarını coşturdu.

‘Cevapsız Çınlama’ adlı şarkısıyla sahneye çıkan Aleyna Tilki, ilk şarkısını playback seslendirdi. Tilki, yeni şarkısı ‘Sen Olsan Bari’ hakkında ise şu açıklamayı yaptı: “Dünya listelerinde 5’inci sıraya kadar yükselen, Türkiye’yi temsilen orada olan bir şarkı var ve o şarkı benim şarkım. Allaha şükürler olsun ki, hayallerimin bir adımında da böyle bir şey vardı ve benim hayal ettiğimi sizler dinleyerek gerçekleştirdiğiniz için çok teşekkür ediyorum. O listede olmak benim için çok önemliydi. Çünkü o listede tek Türk bendim. Kendimi gerçekten mutlu hissettim. Ne mutlu ki bana, ülkem adına yararlı şeyler yapabiliyorum. Geleceğim için çok umutluyum, çünkü böyle konserlerde bu kadar büyük bir kalabalığı görünce umudum asla bitmez. Konsere gelen herkese çok teşekkür ediyorum.”

17 yaşındaki şarkıcı kendine ait iki şarkıyı seslendirdikten sonra konserini türkülerle devam ettirdi. Aleyna Tilki’nin ardından Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Buray sahne aldı. Germencikli hayranlarıyla bir araya gelen Buray, sevilen şarkılarını Germencikliler için söyledi. ‘Aşk mı lazım’ adlı şarkıyla çıkış yakalayan Buray, ‘Sen sevda mısın’, ‘Kimsenin suçu yok’ ve ‘Sevdalar’ gibi popüler şarkılarını Germenciklilerle birlikte söyledi. Germencik Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran binlerce kişiye sevilen şarkılarını söyleyen Buray, kendi albümünden şarkıların yanı sıra pop müziğin dillerden düşmeyen eserlerini de seslendirerek, meydanı dolduran binlerce kişiye keyifli bir gece yaşattı.

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, yaptığı konuşmada, festivali uluslararası düzeye taşımayı amaçladıklarını, gelecek yıllarda da devam edeceğini söyledi. Akın, konserlerin sonunda sanatçılara çiçek, incir ve plaket takdim etti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum